APA:
کپیمحسن پور، زینب، علیایی، مجید، جان محمدی، حسین، و فانی، علیرضا. (1398). مقایسه کیفیت داخلی و خارجی, ترکیب شیمیایی و ترکیب اسید چرب تخم مرغ مروارید (Numida meleagris) و تخم مرغ. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، 29(4 )، 1-15. SID. https://sid.ir/paper/406859/fa
Vancouver:
کپیمحسن پور زینب، علیایی مجید، جان محمدی حسین، فانی علیرضا. مقایسه کیفیت داخلی و خارجی, ترکیب شیمیایی و ترکیب اسید چرب تخم مرغ مروارید (Numida meleagris) و تخم مرغ. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1398؛29(4 ):1-15. Available from: https://sid.ir/paper/406859/fa
IEEE:
کپیزینب محسن پور، مجید علیایی، حسین جان محمدی، و علیرضا فانی، “مقایسه کیفیت داخلی و خارجی, ترکیب شیمیایی و ترکیب اسید چرب تخم مرغ مروارید (Numida meleagris) و تخم مرغ،” پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، vol. 29، no. 4 ، pp. 1–15، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/406859/fa