مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

287
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

89
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی شرایط تولید پپتیدهای زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی پروتئین گرده زنبور عسل توسط آنزیم گوارشی تریپسین، و مقایسه آن با ژله رویال

صفحات

 صفحه شروع 149 | صفحه پایان 160

چکیده

 ویژگی آنتی اکسیدانی گرده و ژله رویال مربوط به پروتئین ها و ترکیبات فنولی آنها می باشد. در این پژوهش تاثیر هیدرولیز آنزیمی پروتئین های گرده گل توسط آنزیم گوارشی تریپسین بر خواص آنتی اکسیدانی آن و بهینه سازی شرایط هیدرولیز آنزیمی بررسی شد و نتایج آن با ویژگی آنتی اکسیدانی ژله رویال مقایسه گردید. بدین منظور ابتدا ترکیبات فنولی, فعالیت مهارکنندگی رادیکال های آزاد DPPH, قدرت احیاکنندگی یون فریک گرده گل و ژله رویال اندازه گیری شد. مقادیر این فاکتورها برای غلظت 1000 میلی گرم بر لیتر گرده گل و ژله رویال, به ترتیب 174 و 71/1031 میلی گرم اسیدگالیک بر گرم نمونه, 33/67 و 27/95 درصد و جذب 8/0 و 77/0 در طول موج 700 نانومتر بود. بیشترین قدرت احیاکنندگی تیمارهای هیدرولیز شده با آنزیم تریپسین 5/1 درصد و مدت زمان هیدرولیز 5/2 ساعت, 668/0 بود. بیشترین قدرت مهار رادیکال DPPH تیمارهای هیدرولیز شده با آنزیم تریپسین 5/1درصد و مدت زمان هیدرولیز 4 ساعت, 8/79 درصد بود. نتایج نشان داد با انجام عمل هیدرولیز, ویژگی آنتی اکسیدانی گرده گل, نسبت به حالتی که عملیات هیدرولیز انجام نشده, افزایش پیدا کرد. این افزایش, در قدرت مهار رادیکال DPPH واضح تر بود. بطوری که از 33/67 درصد در گرده هیدرولیز نشده, به 8/79 درصد در گرده هیدرولیز شده با تریپسین ارتقا پیدا کرد. بعد از انجام عمل هیدرولیز, قدرت مهار رادیکال گرده گل, به قدرت مهار رادیکال ژله رویال (27/95 درصد) نزدیکتر شد. این مسئله نشان می دهد با هیدرولیز پروتئین های گرده گل, تا حدی می توان آنها را به پپتیدهای موجود در ژله رویال نزدیک کرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مقصودلو، عاطفه، صادقی ماهونک، علیرضا، قربانی، محمد، و تولدرا، فیدل. (1397). بهینه سازی شرایط تولید پپتیدهای زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی پروتئین گرده زنبور عسل توسط آنزیم گوارشی تریپسین, و مقایسه آن با ژله رویال. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، 31(118 )، 149-160. SID. https://sid.ir/paper/407093/fa

    Vancouver: کپی

    مقصودلو عاطفه، صادقی ماهونک علیرضا، قربانی محمد، تولدرا فیدل. بهینه سازی شرایط تولید پپتیدهای زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی پروتئین گرده زنبور عسل توسط آنزیم گوارشی تریپسین, و مقایسه آن با ژله رویال. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1397؛31(118 ):149-160. Available from: https://sid.ir/paper/407093/fa

    IEEE: کپی

    عاطفه مقصودلو، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، و فیدل تولدرا، “بهینه سازی شرایط تولید پپتیدهای زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی پروتئین گرده زنبور عسل توسط آنزیم گوارشی تریپسین, و مقایسه آن با ژله رویال،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. 31، no. 118 ، pp. 149–160، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/407093/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button