APA:
کپیناطقی، لیلا. (1399). بررسی اثر اینولین و عصاره چای سبز بر زنده مانی بیفیدوباکتریوم لانگوم و خصوصیات فیزیکوشیمیایی بستنی سویای سین بیوتیک. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 12(2 )، 81-98. SID. https://sid.ir/paper/407236/fa
Vancouver:
کپیناطقی لیلا. بررسی اثر اینولین و عصاره چای سبز بر زنده مانی بیفیدوباکتریوم لانگوم و خصوصیات فیزیکوشیمیایی بستنی سویای سین بیوتیک. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1399؛12(2 ):81-98. Available from: https://sid.ir/paper/407236/fa
IEEE:
کپیلیلا ناطقی، “بررسی اثر اینولین و عصاره چای سبز بر زنده مانی بیفیدوباکتریوم لانگوم و خصوصیات فیزیکوشیمیایی بستنی سویای سین بیوتیک،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 12، no. 2 ، pp. 81–98، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/407236/fa