APA:
کپیراهی، آذر، و مرحمتی زاده، محمدحسین. (1398). مطالعه ی تاثیر پوشش دار کردن باکتری های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم به وسیله ی آلژینات و صمغ عربی در کنسرو مربای هویج. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، 5(3 )، 48-61. SID. https://sid.ir/paper/407479/fa
Vancouver:
کپیراهی آذر، مرحمتی زاده محمدحسین. مطالعه ی تاثیر پوشش دار کردن باکتری های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم به وسیله ی آلژینات و صمغ عربی در کنسرو مربای هویج. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی[Internet]. 1398؛5(3 ):48-61. Available from: https://sid.ir/paper/407479/fa
IEEE:
کپیآذر راهی، و محمدحسین مرحمتی زاده، “مطالعه ی تاثیر پوشش دار کردن باکتری های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم به وسیله ی آلژینات و صمغ عربی در کنسرو مربای هویج،” میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، vol. 5، no. 3 ، pp. 48–61، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/407479/fa