APA:
کپیمحبی، مینا، بابالار، مصباح، عسکری سرچشمه، محمدعلی، و طلایی، علیرضا. (1399). مطالعه تغییرات قهوه ای شدن میوه سیب ( Malus domestica cv. Fuji ) و عوامل مؤثر بر آن طی دوره انبارمانی. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 51(3 )، 589-596. SID. https://sid.ir/paper/407611/fa
Vancouver:
کپیمحبی مینا، بابالار مصباح، عسکری سرچشمه محمدعلی، طلایی علیرضا. مطالعه تغییرات قهوه ای شدن میوه سیب ( Malus domestica cv. Fuji ) و عوامل مؤثر بر آن طی دوره انبارمانی. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1399؛51(3 ):589-596. Available from: https://sid.ir/paper/407611/fa
IEEE:
کپیمینا محبی، مصباح بابالار، محمدعلی عسکری سرچشمه، و علیرضا طلایی، “مطالعه تغییرات قهوه ای شدن میوه سیب ( Malus domestica cv. Fuji ) و عوامل مؤثر بر آن طی دوره انبارمانی،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 51، no. 3 ، pp. 589–596، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/407611/fa