مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

303
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

520
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر پودر پَر آبکافت قلیائی بر عملکرد و اکسیداسیون چربی گوشت و تخم بلدرچین تخم گذار

صفحات

 صفحه شروع 87 | صفحه پایان 100

چکیده

 به منظور بررسی تأثیر پودر پَر آبکافت قلیائی بر عملکرد بلدرچین تخمگذار از تعداد 64 قطعه بلدرچین بالغ در سن 40 روزگی استفاده شد. از این تعداد 48 قطعه بلدرچین ماده و 16 قطعه بلدرچین نَر با نسبت سه به یک به صورت کاملاً تصادفی در قفس های جداگانه, در قالب یک طرح کاملاً تصادفی با 4 تکرار مشتمل بر 4 پرنده در هر تکرار استفاده شد. تیمارهای آزمایشی شامل تیمار شاهد (استفاده از کنجاله سویا به عنوان منبع پروتئین), تیمار 3 درصد پودر پَر آبکافت قلیائی شده, تیمار 6 درصد پودر پَر آبکافت قلیائی شده و تیمار 9 درصد پودر پَر آبکافت قلیائی شده بود. بلدرچین ها در قفس نگهداری شده و به طور آزاد به آب و خوراک دسترسی داشتند. در طول دوره آزمایش, وزن تخم, ضریب تبدیل, توده تخم تولیدی, خوراک مصرفی و درصد تولید اندازه گیری شد و در انتهای دوره آزمایش (82 روزگی) از هر تکرار 2 قطعه پرنده انتخاب و کشتار شد و میزان مالون دی آلدهید گوشت ران و تخم بلدرچین در نمونه های تازه و نگهداری شده اندازه گیری گردید. تفاوت معنی داری در ضریب تبدیل, توده تخم تولیدی, خوراک مصرفی و درصد تولید مشاهده نشد (05/0P>). وزن تخم بلدرچین تخمگذار در کل دوره پرورش در تیمارهای 3 و 9 درصد پودر پَر آبکافت قلیائی به طور معنی داری

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خداپرست، داود، کریمی ترشیزی، محمدامیر، و رحیمی، شعبان. (1399). تأثیر پودر پَر آبکافت قلیائی بر عملکرد و اکسیداسیون چربی گوشت و تخم بلدرچین تخم گذار. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، 33(129 )، 87-100. SID. https://sid.ir/paper/407619/fa

    Vancouver: کپی

    خداپرست داود، کریمی ترشیزی محمدامیر، رحیمی شعبان. تأثیر پودر پَر آبکافت قلیائی بر عملکرد و اکسیداسیون چربی گوشت و تخم بلدرچین تخم گذار. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1399؛33(129 ):87-100. Available from: https://sid.ir/paper/407619/fa

    IEEE: کپی

    داود خداپرست، محمدامیر کریمی ترشیزی، و شعبان رحیمی، “تأثیر پودر پَر آبکافت قلیائی بر عملکرد و اکسیداسیون چربی گوشت و تخم بلدرچین تخم گذار،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. 33، no. 129 ، pp. 87–100، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/407619/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button