APA:
کپیحسین پور، مهناز، مشکینی، سعید، و حسین نجد گرامی، ابراهیم. (1399). مقایسه اثر ال-کارنیتین و بتائین بر روی روغن های ماهی و ذرت در جیره غذایی, و تاثیر آنها بر پروفایل اسیدهای چرب و شاخص های خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، 75(3 )، 288-299. SID. https://sid.ir/paper/407656/fa
Vancouver:
کپیحسین پور مهناز، مشکینی سعید، حسین نجد گرامی ابراهیم. مقایسه اثر ال-کارنیتین و بتائین بر روی روغن های ماهی و ذرت در جیره غذایی, و تاثیر آنها بر پروفایل اسیدهای چرب و شاخص های خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)[Internet]. 1399؛75(3 ):288-299. Available from: https://sid.ir/paper/407656/fa
IEEE:
کپیمهناز حسین پور، سعید مشکینی، و ابراهیم حسین نجد گرامی، “مقایسه اثر ال-کارنیتین و بتائین بر روی روغن های ماهی و ذرت در جیره غذایی, و تاثیر آنها بر پروفایل اسیدهای چرب و شاخص های خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، vol. 75، no. 3 ، pp. 288–299، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/407656/fa