APA:
کپیمشیری روشن، آرزو، ساری، عباسعلی، آقاجانی، نرجس، و دارایی گرمه خانی، امیر. (1399). عصاره اتانولی دانه زنیان: بهینه سازی استخراج, ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(104 )، 51-64. SID. https://sid.ir/paper/407668/fa
Vancouver:
کپیمشیری روشن آرزو، ساری عباسعلی، آقاجانی نرجس، دارایی گرمه خانی امیر. عصاره اتانولی دانه زنیان: بهینه سازی استخراج, ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(104 ):51-64. Available from: https://sid.ir/paper/407668/fa
IEEE:
کپیآرزو مشیری روشن، عباسعلی ساری، نرجس آقاجانی، و امیر دارایی گرمه خانی، “عصاره اتانولی دانه زنیان: بهینه سازی استخراج, ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 104 ، pp. 51–64، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/407668/fa