مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

309
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

540
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر فراصوت حرارتی بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر نشاسته ذرت-صمغ عربی

صفحات

 صفحه شروع 133 | صفحه پایان 143

چکیده

 فراصوت به عنوان یک روش فیزیکی جهت اصلاح خصوصیات عملکردی نشاسته به کار می رود. در این تحقیق به بررسی اثر فراصوت در دماهای 25, 45 و º C65 در حضور صمغ عربی بر برخی خصوصیات ریولوژیکی خمیر نشاسته ذرت-صمغ عربی پرداخته شده است. نتایج نشان داد که با افزایش دما, خروج آمیلوز افزایش یافته؛ اما در حضور صمغ عربی, خروج آمیلوز کاهش نشان داد. نمونه های فراصوت شده میزان شفافیت کمتری نشان دادند. با افزایش دما شفافیت کاهش؛ اما در حضور صمغ عربی شفافیت افزایش یافت. تغییرات شفافیت طی دوره نگهداری, در نمونه های دارای صمغ عربی کمتر بود. حداقل غلظت ژل دادن در نمونه های فراصوت شده و حاوی صمغ عربی بالاتر بود. فرایند فراصوت حرارتی و صمغ عربی میزان ویسکوزیته حداکثر و پایانی خمیر نشاسته را کاهش دادند. نشاسته ذرت و صمغ عربی فراصوت شده در دمای 45 درجه سانتیگراد, با میزان آمیلوز حداقل, تغییرات کمتر در شفافیت خمیر طی دوره نگهداری, میزان حداقل غلظت ژل دادن بالاتر و حداقل میزان ویسکوزیته نهایی خمیر به عنوان بهترین نمونه انتخاب شد. حضور صمغ عربی و دمای فراصوت از پارامترهای مهم و تاثیرگذار در اصلاح خصوصیات نشاسته هستند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    گل کار، عبدالخالق، محمدزاده میلانی، جعفر، معتمدزادگان، علی، و اسماعیل زاده کناری، رضا. (1399). تاثیر فراصوت حرارتی بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر نشاسته ذرت-صمغ عربی. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(106 )، 133-143. SID. https://sid.ir/paper/407686/fa

    Vancouver: کپی

    گل کار عبدالخالق، محمدزاده میلانی جعفر، معتمدزادگان علی، اسماعیل زاده کناری رضا. تاثیر فراصوت حرارتی بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر نشاسته ذرت-صمغ عربی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(106 ):133-143. Available from: https://sid.ir/paper/407686/fa

    IEEE: کپی

    عبدالخالق گل کار، جعفر محمدزاده میلانی، علی معتمدزادگان، و رضا اسماعیل زاده کناری، “تاثیر فراصوت حرارتی بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر نشاسته ذرت-صمغ عربی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 106 ، pp. 133–143، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/407686/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button