APA:
کپیگل کار، عبدالخالق، محمدزاده میلانی، جعفر، معتمدزادگان، علی، و اسماعیل زاده کناری، رضا. (1399). تاثیر فراصوت حرارتی بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر نشاسته ذرت-صمغ عربی. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(106 )، 133-143. SID. https://sid.ir/paper/407686/fa
Vancouver:
کپیگل کار عبدالخالق، محمدزاده میلانی جعفر، معتمدزادگان علی، اسماعیل زاده کناری رضا. تاثیر فراصوت حرارتی بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر نشاسته ذرت-صمغ عربی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(106 ):133-143. Available from: https://sid.ir/paper/407686/fa
IEEE:
کپیعبدالخالق گل کار، جعفر محمدزاده میلانی، علی معتمدزادگان، و رضا اسماعیل زاده کناری، “تاثیر فراصوت حرارتی بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر نشاسته ذرت-صمغ عربی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 106 ، pp. 133–143، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/407686/fa