APA:
کپیرحیمی، مهدی، و عبدلی نسب، مریم. (1398). مطالعه ی قابلیت ترکیب پذیری صفات بیوشیمیایی و فیزیولوژیک ذرت (. Zea mays L) با کاربرد روش چهارم دای آلل گریفینگ. پژوهش های ژنتیک گیاهی، 6(2 )، 69-78. SID. https://sid.ir/paper/408142/fa
Vancouver:
کپیرحیمی مهدی، عبدلی نسب مریم. مطالعه ی قابلیت ترکیب پذیری صفات بیوشیمیایی و فیزیولوژیک ذرت (. Zea mays L) با کاربرد روش چهارم دای آلل گریفینگ. پژوهش های ژنتیک گیاهی[Internet]. 1398؛6(2 ):69-78. Available from: https://sid.ir/paper/408142/fa
IEEE:
کپیمهدی رحیمی، و مریم عبدلی نسب، “مطالعه ی قابلیت ترکیب پذیری صفات بیوشیمیایی و فیزیولوژیک ذرت (. Zea mays L) با کاربرد روش چهارم دای آلل گریفینگ،” پژوهش های ژنتیک گیاهی، vol. 6، no. 2 ، pp. 69–78، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/408142/fa