APA:
کپیمعتمدزادگان، علی، پورشایگان، مهدی، گل کار، عبدالخالق، مقصودی، سارا، و باقری، حدیثه. (1398). اثر فرایند تغلیظ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آب گریپ فروت (Citrus paradise). فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 11(1 )، 131-142. SID. https://sid.ir/paper/408192/fa
Vancouver:
کپیمعتمدزادگان علی، پورشایگان مهدی، گل کار عبدالخالق، مقصودی سارا، باقری حدیثه. اثر فرایند تغلیظ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آب گریپ فروت (Citrus paradise). فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1398؛11(1 ):131-142. Available from: https://sid.ir/paper/408192/fa
IEEE:
کپیعلی معتمدزادگان، مهدی پورشایگان، عبدالخالق گل کار، سارا مقصودی، و حدیثه باقری، “اثر فرایند تغلیظ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آب گریپ فروت (Citrus paradise)،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 11، no. 1 ، pp. 131–142، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/408192/fa