مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,457
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

564
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر روغن کرچک بر القای دردهای زایمانی

صفحات

 صفحه شروع 19 | صفحه پایان 23

چکیده

 سابقه و هدف: با توجه به عوارض به کارگیری روش های دارویی جهت القای دردهای زایمانی, یافتن یک روش آسان, کم هزینه, مطمئن و بدون عارضه برای القای دردهای زایمانی بعد از هفته 40 حاملگی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. مطالعه حاضر به منظور ارزیابی تاثیر استفاده از روغن کرچک بر القای دردهای زایمانی بعد از هفته 40 حاملگی در بیمارستان شبیه خوانی کاشان از سال 1383 تا 1385 انجام شد.مواد و روش ها: این تحقیق به روش کارآزمایی بالینی تصادفی بر روی 200 خانم باردار انجام شد. نمونه ها به دو گروه 100 نفری مورد و کنترل تقسیم شدند. به گروه مورد 60 میلی لیتر روغن کرچک خوراکی داده شد و گروه شاهد هیچ دارویی دریافت نکرد. سپس میزان شروع دردهای زایمانی, زمان زایمان, نوع زایمان و آپگار نوزاد با استفاده از آزمون های آماری OR, CI, c2 و t در هر دو گروه مورد مقایسه قرار گرفت.نتایج: نتایج نشان داد که در 70 درصد افراد گروه مورد و 12 درصد افراد گروه کنترل در عرض 24 ساعت پس از ورود به مطالعه انقباضات منظم رحمی شروع شد CI=8.17-35.84) و OR=17.11 و (p<0.001 و از این تعداد 28 درصد افراد گروه مورد و یک درصد افراد گروه کنترل زایمان کردند CI=3.86-226.4) و OR=29.5 و (p<0.001. همچنین یافته های این مطالعه هیچ اختلاف آماری معنی داری بین دو گروه از نظر نوع زایمان و نمره آپگار نوزادان مشاهده نشد.نتیجه گیری: روغن کرچک خوراکی در شروع درد زایمان در خانم های باردار بعد از هفته 40 حاملگی, بدون افزایش در میزان عوارضی همچون سزارین و پایین آمدن نمره آپگار نوزادان موثر است. تحقیقات تجربی بیشتر توصیه می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    صابری، فرزانه، عابدزاده، معصومه، سادات، زهره، و اسلامی، علیرضا. (1386). بررسی اثر روغن کرچک بر القای دردهای زایمانی. فیض، 11(4 (پی در پی 44))، 19-23. SID. https://sid.ir/paper/40845/fa

    Vancouver: کپی

    صابری فرزانه، عابدزاده معصومه، سادات زهره، اسلامی علیرضا. بررسی اثر روغن کرچک بر القای دردهای زایمانی. فیض[Internet]. 1386؛11(4 (پی در پی 44)):19-23. Available from: https://sid.ir/paper/40845/fa

    IEEE: کپی

    فرزانه صابری، معصومه عابدزاده، زهره سادات، و علیرضا اسلامی، “بررسی اثر روغن کرچک بر القای دردهای زایمانی،” فیض، vol. 11، no. 4 (پی در پی 44)، pp. 19–23، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/40845/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button