مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

379
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

590
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی کاربرد کودهای آلی، شیمیایی، زیستی و اسیدهای آمینه بر صفات کمی و کیفی بابونه آلمانی ( Matricaria chamomilla L. ) در برداشت های مختلف

صفحات

 صفحه شروع 755 | صفحه پایان 767

چکیده

 به منظور ارزیابی اثر کاربرد اسیدهای آمینه بر عملکرد و اسانس بابونه آلمانی در سطوح مختلف کودهای شیمیایی, آلی وزیستی, آزمایشی در سال 1396 به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در دانشکده کشاورزی دانشگاه مراغه اجرا شد. تیمارهای مورد بررسی شامل کاربرد کودهای شیمیایی, ورمی کمپوست, کود دامی, کود مرغی و میکوریزا به عنوان فاکتور اول و محلول-پاشی و عدم محلول پاشی اسیدهای آمینه به عنوان فاکتور دوم بودند. نتایج نشان داد بیشترین عملکرد گل در برداشت اول به ترتیب در تیمارهای کود مرغی (4/225 گرم در مترمربع), شیمیایی (6/204 گرم در متر مربع) و کود دامی (6/186 گرم در مترمربع) به دست آمد. در برداشت های دوم, سوم, چهارم و کل تفاوت معنی داری بین کاربرد انواع کود مشاهده نشد. بیشترین درصد اسانس در برداشت های اول (92/0 درصد), دوم (95/0 درصد) و برداشت کل (8/0 درصد) با کاربرد ورمی کمپوست بدون تفاوت معنی دار با کود دامی و مرغی به دست آمد. بیشترین عملکرد اسانس کل در تیمارهای کود مرغی (6/4 گرم در مترمربع) و ورمی کمپوست (41/4 کیلوگرم در مترمربع) به دست آمد. کاربرد اسیدهای آمینه باعث افزایش معنی دار عملکرد گل, درصد اسانس, عملکرد اسانس و عملکرد بیولوژیکی نسبت به عدم کاربرد آنها در تمامی برداشت ها شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    میرسیدی، سیده کانی، نصیری، یوسف، مرشدلو، محمدرضا، و خلیلی، معروف. (1398). ارزیابی کاربرد کودهای آلی, شیمیایی, زیستی و اسیدهای آمینه بر صفات کمی و کیفی بابونه آلمانی ( Matricaria chamomilla L. ) در برداشت های مختلف. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 50(4 )، 755-767. SID. https://sid.ir/paper/408577/fa

    Vancouver: کپی

    میرسیدی سیده کانی، نصیری یوسف، مرشدلو محمدرضا، خلیلی معروف. ارزیابی کاربرد کودهای آلی, شیمیایی, زیستی و اسیدهای آمینه بر صفات کمی و کیفی بابونه آلمانی ( Matricaria chamomilla L. ) در برداشت های مختلف. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1398؛50(4 ):755-767. Available from: https://sid.ir/paper/408577/fa

    IEEE: کپی

    سیده کانی میرسیدی، یوسف نصیری، محمدرضا مرشدلو، و معروف خلیلی، “ارزیابی کاربرد کودهای آلی, شیمیایی, زیستی و اسیدهای آمینه بر صفات کمی و کیفی بابونه آلمانی ( Matricaria chamomilla L. ) در برداشت های مختلف،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 50، no. 4 ، pp. 755–767، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/408577/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button