مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

542
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

492
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

چربی های غذایی و بررسی حلال بودن آنها

صفحات

 صفحه شروع 52 | صفحه پایان 59

چکیده

 سابقه و هدف: صنایع مواد غذایی, بسته به نیاز مصرف کنندگان از تنوع زیادی در محصولات برخوردار می باشد. در حال حاضر در سراسر جهان توجه به ترکیبات مواد غذایی, ارزش غذایی و سلامتی بخشی آنها بیش از پیش افزایش یافته است. در این میان تایید اصالت غذاهای حلال و عدم مخلوط شدن غذاهای حلال با اجزاء حرام برای مسلمانان بسیار حائز اهمیت است. لذا در سال های اخیر با استفاده از خصوصیات شیمیایی, مولکولی و ژنتیکی و با کمک روش های متعددی, منشاء محصولات غذایی مورد مطالعه و بررسی قرار گرفته اند. نتایج: از جمله ترکیباتی که به طور مستقیم یا در فرمولاسیون محصولات غذایی مورد استفاده قرار می گیرند روغن ها و چربی های خوراکی هستند که با استفاده از روش های مختلف از جمله شناسایی ترکیب اسیدهای چرب, ساختار تری گلیسریدی, فرم کریستالی, طیف سنجی تبدیل فوریه مادون قرمز با استفاده از خصوصیات شیمیایی و با کمک گروه های عاملی تشکیل دهنده آن ترکیبات می تواند مورد شناسایی قرار گیرد. نتیجه گیری: در انتخاب روش تشخیص مناسب بسته به نوع فرآورده غذایی لازم است دقت روش آزمون مورد توجه قرار گیرد و گاهی لازم است برای کسب نتایج مطمئن از روش های تلفیفی استفاده

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بالی چلندر، فرناز، قراچورلو، مریم، و قوامی، مهرداد. (1400). چربی های غذایی و بررسی حلال بودن آنها. پژوهشنامه حلال، 4(2 )، 52-59. SID. https://sid.ir/paper/409083/fa

    Vancouver: کپی

    بالی چلندر فرناز، قراچورلو مریم، قوامی مهرداد. چربی های غذایی و بررسی حلال بودن آنها. پژوهشنامه حلال[Internet]. 1400؛4(2 ):52-59. Available from: https://sid.ir/paper/409083/fa

    IEEE: کپی

    فرناز بالی چلندر، مریم قراچورلو، و مهرداد قوامی، “چربی های غذایی و بررسی حلال بودن آنها،” پژوهشنامه حلال، vol. 4، no. 2 ، pp. 52–59، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/409083/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button