APA:
کپیصمدیان، فرهاد، اسکندری، محمدجواد، و بحرینی بهزادی، محمدرضا. (1398). ترجیح جوجه های گوشتی برای رنگ خوراک. پژوهش های تولیدات دامی، 10(25 )، 1-7. SID. https://sid.ir/paper/409254/fa
Vancouver:
کپیصمدیان فرهاد، اسکندری محمدجواد، بحرینی بهزادی محمدرضا. ترجیح جوجه های گوشتی برای رنگ خوراک. پژوهش های تولیدات دامی[Internet]. 1398؛10(25 ):1-7. Available from: https://sid.ir/paper/409254/fa
IEEE:
کپیفرهاد صمدیان، محمدجواد اسکندری، و محمدرضا بحرینی بهزادی، “ترجیح جوجه های گوشتی برای رنگ خوراک،” پژوهش های تولیدات دامی، vol. 10، no. 25 ، pp. 1–7، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/409254/fa