APA:
کپیافتخاری یزدی، مینو، شیخ الاسلامی، زهرا، و شریفی، اکرم. (1398). بهبود ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 11(2)، 69-77. SID. https://sid.ir/paper/409859/fa
Vancouver:
کپیافتخاری یزدی مینو، شیخ الاسلامی زهرا، شریفی اکرم. بهبود ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1398؛11(2):69-77. Available from: https://sid.ir/paper/409859/fa
IEEE:
کپیمینو افتخاری یزدی، زهرا شیخ الاسلامی، و اکرم شریفی، “بهبود ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 11، no. 2، pp. 69–77، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/409859/fa