APA:
کپیوظیفه دوست، محسن. (1400). ارزیابی میزان زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس (La-5) ریزپوشانی شده در سس کچاپ سینبیوتیک و محیط شبیه سازی شده معده و روده. میکروب شناسی مواد غذایی، 8(2 )، 64-75. SID. https://sid.ir/paper/410017/fa
Vancouver:
کپیوظیفه دوست محسن. ارزیابی میزان زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس (La-5) ریزپوشانی شده در سس کچاپ سینبیوتیک و محیط شبیه سازی شده معده و روده. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1400؛8(2 ):64-75. Available from: https://sid.ir/paper/410017/fa
IEEE:
کپیمحسن وظیفه دوست، “ارزیابی میزان زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس (La-5) ریزپوشانی شده در سس کچاپ سینبیوتیک و محیط شبیه سازی شده معده و روده،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 8، no. 2 ، pp. 64–75، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/410017/fa