مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

364
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

515
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مروری بر انواع حسگرها و کاربرد آن ها در طراحی بسته بندی های هوشمند جهت ارزیابی کیفیت مواد غذایی

صفحات

 صفحه شروع 28 | صفحه پایان 41

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 توسعه بسته بندی در پاسخ به کاهش نگرانی مصرف کنندگان در رابطه با ایمنی مواد غذایی است. نقش بسته-بندی از بازاریابی و توزیع در گذشته به سنجش و برقراری ارتباط جه تامین نیازهای صنعت غذا و خریداران تغییر یافته است. بسته بندی هوشمند، یک دستگاه یا برچسب هوشمند است که به صورت پویا، کیفیت محصول بسته بندی شده را نشان می دهد، و به عنوان روش جایگزین با روش تاریخ انقضاء سنتی، مورد توجه قرار گرفته است. در بین انواع مختلف دستگاه های حسگر، نشان گرهای بصری هم برای تولیدکننده و هم مصرف کننده عملکرد نسبتا ساده تری دارند. بنابراین، تقاضای بسته بندی هوشمند با نشان گر بصری به ویژه در صنعت غذا به طور چشمگیری افزایش یافته است. در این مقاله به بررسی سیستم های مختلف بسته بندی هوشمند در بسته بندی مواد غذایی پرداخته می شود. هدف در بسته بندی هوشمند، ارایه محصولات ایمن و با کیفیت تر می باشد. در سیستم های هوشمند، وضعیت موادغذایی بسته بندی شده کنترل می گردند تا اطلاعاتی در مورد کیفیت مواد غذایی بسته بندی شده در طول حمل و نقل و ذخیره سازی ارایه دهند. این فناوری ها با افزایش تقاضا برای غذاهای ایمن تر با ماندگاری بهتر طراحی شده اند. انتظار می رود که بازار بسته بندی هوشمند در رابطه با مواد بسته بندی، آینده ای امیدوارکننده داشته باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    دودانگه، صونا، شکرچی زاده، هاجر، و امیری، صابر. (1399). مروری بر انواع حسگرها و کاربرد آن ها در طراحی بسته بندی های هوشمند جهت ارزیابی کیفیت مواد غذایی. علوم و فنون بسته بندی، 11(1 (پیاپی 42) )، 28-41. SID. https://sid.ir/paper/410203/fa

    Vancouver: کپی

    دودانگه صونا، شکرچی زاده هاجر، امیری صابر. مروری بر انواع حسگرها و کاربرد آن ها در طراحی بسته بندی های هوشمند جهت ارزیابی کیفیت مواد غذایی. علوم و فنون بسته بندی[Internet]. 1399؛11(1 (پیاپی 42) ):28-41. Available from: https://sid.ir/paper/410203/fa

    IEEE: کپی

    صونا دودانگه، هاجر شکرچی زاده، و صابر امیری، “مروری بر انواع حسگرها و کاربرد آن ها در طراحی بسته بندی های هوشمند جهت ارزیابی کیفیت مواد غذایی،” علوم و فنون بسته بندی، vol. 11، no. 1 (پیاپی 42) ، pp. 28–41، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/410203/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا