APA:
کپیدودانگه، صونا، شکرچی زاده، هاجر، و امیری، صابر. (1399). مروری بر انواع حسگرها و کاربرد آن ها در طراحی بسته بندی های هوشمند جهت ارزیابی کیفیت مواد غذایی. علوم و فنون بسته بندی، 11(1 (پیاپی 42) )، 28-41. SID. https://sid.ir/paper/410203/fa
Vancouver:
کپیدودانگه صونا، شکرچی زاده هاجر، امیری صابر. مروری بر انواع حسگرها و کاربرد آن ها در طراحی بسته بندی های هوشمند جهت ارزیابی کیفیت مواد غذایی. علوم و فنون بسته بندی[Internet]. 1399؛11(1 (پیاپی 42) ):28-41. Available from: https://sid.ir/paper/410203/fa
IEEE:
کپیصونا دودانگه، هاجر شکرچی زاده، و صابر امیری، “مروری بر انواع حسگرها و کاربرد آن ها در طراحی بسته بندی های هوشمند جهت ارزیابی کیفیت مواد غذایی،” علوم و فنون بسته بندی، vol. 11، no. 1 (پیاپی 42) ، pp. 28–41، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/410203/fa