مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

977
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

781
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بسته بندی هوشمند مواد غذایی: معرفی، مطالعه امکان سنجی طراحی و تولید در کشور

صفحات

 صفحه شروع 54 | صفحه پایان 67

چکیده

 افزایش آگاهی مصرف کنندگان, تغییر در اولویت های غذایی آن ها و گرایش به سمت اقلام غذایی ایمن, منجر به بروز ابداعات و ابتکاراتی نوین در فناوری های بسته بندی مواد غذایی شده است. این مقاله به مرور سیستم های متنوع بسته بندی هوشمند و کاربردهای آن ها در بسته بندی غذایی با جدیدترین فناوری ها می پردازد. سیستم های بسته بندی فعال و هوشمند آن دسته از فناوری های بسته بندی را در بر می گیرد که منجر به تحویل ایمن تر و با کیفیت تر محصولات به مصرف کننده می شود. بسته بندی فعال اشاره به تلفیق افزودنی های مختلف در بسته بندی با هدف حفظ و یا افزایش زمان ماندگاری محصول و کیفیت آن دارد. بسته بندی هوشمند نیز آن دسته از بسته بندی می باشد که بر شرایط مواد غذایی نظارت داشته و اطلاعات سودمندی را در رابطه با کیفیت مواد غذایی بسته بندی شده در طول حمل و نقل و نگهداری ارایه می دهد. این فناوری ها برحسب افزایش تقاضای مواد غذایی ایمن تر و با ماندگاری بهتر طراحی شده اند. هر چند در سال های گذشته این نوع بسته بندی در کشور تولید نشده است, اما مزیت هی بازار این محصولات, قابلیت تقاضا برای مصرف آن ها در بازارهای داخلی و جهانی وجود داشته و آینده روشنی را پیش روی این صنعت نشان می دهد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حاجی غفارلو، مریم، و جوکی، محمد. (1399). بسته بندی هوشمند مواد غذایی: معرفی, مطالعه امکان سنجی طراحی و تولید در کشور. علوم و فنون بسته بندی، 11(1 (پیاپی 44) )، 54-67. SID. https://sid.ir/paper/410207/fa

    Vancouver: کپی

    حاجی غفارلو مریم، جوکی محمد. بسته بندی هوشمند مواد غذایی: معرفی, مطالعه امکان سنجی طراحی و تولید در کشور. علوم و فنون بسته بندی[Internet]. 1399؛11(1 (پیاپی 44) ):54-67. Available from: https://sid.ir/paper/410207/fa

    IEEE: کپی

    مریم حاجی غفارلو، و محمد جوکی، “بسته بندی هوشمند مواد غذایی: معرفی, مطالعه امکان سنجی طراحی و تولید در کشور،” علوم و فنون بسته بندی، vol. 11، no. 1 (پیاپی 44) ، pp. 54–67، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/410207/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button