مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

496
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

537
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مروری بر سنتز، ویژگی ها و کاربرد نانوامولسیون ها در بسته بندی مواد غذایی فعال زیستی

صفحات

 صفحه شروع 42 | صفحه پایان 53

چکیده

 بسته ­ بندی ­ های نوین, تنها مسئول دربرگرفتن و محافظت مواد غذایی در برابر عوامل خارجی نیستند, بلکه مزایای دیگری نیز دارند که شامل افزایش زمان انبارمانی, جلوگیری از فساد و افت مواد مغذی و تعیین زمان ماندگاری مواد غذایی می­ باشد. افزایش تقاضا برای غذاهایی با ویژگی­ های تازه­ ماندن, کاهش افزودنی ­ های مصنوعی و نگه­ دارنده ها, تخریب اندک محیط زیست و ایمن ­ بودن, محققان و صنایع را به سمت توسعه فنّاوری ­ های فرآوری ملایم ­ تر و راهکارهای بسته بندی سازگارتر با محیط­ زیست سوق داده است. در این زمینه, استفاده از نانوامولسیون­ ها برای بهبود عملکرد بسته بندی مواد غذایی سازگار باتوسعه پایدار و کارکردهای جدید در پوشش ­ ها و فیلم ­ های متداول ارائه کرده است. نانوامولسیون­ ها که دارای پایداری نوری و ویژگی­ های رئولوژیکی منحصر به فردی ازجمله: حفاظت, ریزپوشانی و تحویل ترکیبات زیست فعال و عملگرا (از جمله مواد نگه­ دارنده طبیعی مانند: اسانس­ های روغنی گیاهان, مواد مغذّی, ویتامین­ ها, رنگ­ ها و طعم دهنده ها), سورفاکتانت ­ ها(از جمله پروتئین ­ ها و کربوهیدرات­ هایی که در طبیعت یافت می شوند), برای طراحی نانوامولسیون ­ های با درجه غذایی مورد نظر برای کاربردهای بسته بندی استفاده می­ شوند. دراین مقاله ازنانوامولسیون ­ ها در ماتریکس ­ های بیوپلیمری مورداستفاده در بسته بندی مواد غذایی با وجود فعالیت ضدمیکروبی بالقوه آن­ ها در برابر پاتوژن­ های همراه غذا, مورد بررسی قرار می گیرند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    احمدی، نادیا، و اهری، حامد. (1399). مروری بر سنتز, ویژگی ها و کاربرد نانوامولسیون ها در بسته بندی مواد غذایی فعال زیستی. علوم و فنون بسته بندی، 11(1 (پیاپی 42) )، 42-53. SID. https://sid.ir/paper/410340/fa

    Vancouver: کپی

    احمدی نادیا، اهری حامد. مروری بر سنتز, ویژگی ها و کاربرد نانوامولسیون ها در بسته بندی مواد غذایی فعال زیستی. علوم و فنون بسته بندی[Internet]. 1399؛11(1 (پیاپی 42) ):42-53. Available from: https://sid.ir/paper/410340/fa

    IEEE: کپی

    نادیا احمدی، و حامد اهری، “مروری بر سنتز, ویژگی ها و کاربرد نانوامولسیون ها در بسته بندی مواد غذایی فعال زیستی،” علوم و فنون بسته بندی، vol. 11، no. 1 (پیاپی 42) ، pp. 42–53، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/410340/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا