مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

306
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

501
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی مدیریت سنت های پایدار بسته بندی محصولات خرما

صفحات

 صفحه شروع 64 | صفحه پایان 77

چکیده

 خرما یکی از قدیم ترین درختان پرورشی انسان است که افزون بر ارزش غذایی بالا, از نظر محیط زیستی و زیباشناختی نیز فایده دارد. این مزیت دوگانه در آن دسته از صنایع دستی وابسته به برگ نخل که برای جابه جایی و نگهداری محصولات خرما تولید می شود, با رویکرد توسعه پایدار می توان هماهنگ دانست. برای انجام این پژوهش و به منظور بازآوری سنت های ایرانی بسته بندی خرما چگونگی استفاده از برگ نخل خرما بررسی و سنت های کهن بسته بندی خرما در مراحل تولید تا توزیع محصول تشریح شد. فرصت ها و چالش های بازآوری سنت های ایرانی صنایع دستی درخت نخل براساس مولفه های مدیریت بسته بندی برای توسعه پایدار تحلیل گردید. نتایج نشان داد که بر اساس شش مولفه مدیریت بسته بندی پایدار, تنها دو شاخص مدیریت بسته بندی پایدار را در سنت های ایرانی بسته بندی خرما می توان به طور کامل حاضر یافت و سایر شاخص ها را باید برای این صنایع دستی بازسازی و طراحی کرد. در نتیجه, چنین ارزیابی می شود که بیش از نیمی از جنبه های سنت های کهن بسته بندی خرما برای برخورداری از ابعاد مدیریت بسته بندی پایدار نیاز به بازنگری و به روزرسانی دارد؛ اما بر اساس بیشتر اهداف توسعه پایدار فرصت های قابل توجهی برای بهبود و بهینه سازی در آن وجود دارد که در نهایت, این فرصت ها و چالش ها در جدولی ارایه شده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    معصوم زاده، فرناز. (1400). ارزیابی مدیریت سنت های پایدار بسته بندی محصولات خرما. علوم و فنون بسته بندی، 12(1 (پیاپی 45) )، 64-77. SID. https://sid.ir/paper/410348/fa

    Vancouver: کپی

    معصوم زاده فرناز. ارزیابی مدیریت سنت های پایدار بسته بندی محصولات خرما. علوم و فنون بسته بندی[Internet]. 1400؛12(1 (پیاپی 45) ):64-77. Available from: https://sid.ir/paper/410348/fa

    IEEE: کپی

    فرناز معصوم زاده، “ارزیابی مدیریت سنت های پایدار بسته بندی محصولات خرما،” علوم و فنون بسته بندی، vol. 12، no. 1 (پیاپی 45) ، pp. 64–77، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/410348/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button