مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,045
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

787
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

کاربرد پلاسمای سرد در بسته بندی مواد غذایی

صفحات

 صفحه شروع 78 | صفحه پایان 88

چکیده

پلاسمای سرد یک فناوری سبز و نوظهور است و به گاز یونیزه شده ای اطلاق می شود که بخش کوچکی از اتم-های آن یک یا چند الکترون از دست داده و حاوی بسیاری از گونه های فعال مانند الکترون ها, یون ها, رادیکال های آزاد, حالت برانگیخته و تعداد زیادی مولکول خنثی غیر یونیزه می باشد. این فناوری در فشار ها و توان های پایین تولید می شود و نوع گاز به کار رفته و روشی که برای تولید پلاسما به کار می رود, تعیین کننده ماهیت و کمیت گونه های فعال تولید شده است. در سال های اخیر استفاده از پلاسمای سرد به دلایلی از قبیل عدم تاثیر منفی بر مواد حساس به حرارت, بهبود ویژگی های رطوبت پذیری, افزایش فعالیت سطوح, پتانسیل چاپ و رنگ پذیری مورد توجه پژوهشگران صنعت بسته بندی قرار گرفته است. امروزه تجمع پلاستیک هایی بر پایه نفت که به طور عمده در بسته بندی مواد غذایی استفاده می شوند, عامل یک مشکل جدی زیست محیطی هستند؛ به همین دلیل, تلاش های محققان به توسعه فیلم ها و پوشش های زیست تخریب پذیر افزایش یافته است, اما این مواد نیز همانند پلیمرها خصوصیات سطحی مورد نیاز در برخی از کاربردها را ندارند. پلاسمای سرد به روش هایی از قبیل اتصالات عرضی, دپلیمریزاسیون و اچینگ پلاسما, می تواند پلیمر های زیستی و سنتزی را اصلاح نماید. این مقاله به بررسی کاربردهای پلاسمای سرد در اصلاح سطح پلیمر های زیستی و سنتزی می پردازد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بیانلو، امیرحسین، شکری بزنی، سالار، و شهابی قهفرخی، ایمان. (1400). کاربرد پلاسمای سرد در بسته بندی مواد غذایی. علوم و فنون بسته بندی، 12(1 (پیاپی 45) )، 78-88. SID. https://sid.ir/paper/410349/fa

    Vancouver: کپی

    بیانلو امیرحسین، شکری بزنی سالار، شهابی قهفرخی ایمان. کاربرد پلاسمای سرد در بسته بندی مواد غذایی. علوم و فنون بسته بندی[Internet]. 1400؛12(1 (پیاپی 45) ):78-88. Available from: https://sid.ir/paper/410349/fa

    IEEE: کپی

    امیرحسین بیانلو، سالار شکری بزنی، و ایمان شهابی قهفرخی، “کاربرد پلاسمای سرد در بسته بندی مواد غذایی،” علوم و فنون بسته بندی، vol. 12، no. 1 (پیاپی 45) ، pp. 78–88، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/410349/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button