APA:
کپینبی زاده، فرناز، و زین ساز، پانیذ. (1400). بررسی تاثیر آرد برنج بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پارا کازئی در ماست میوه ای و خواص کیفی آن به روش سطح پاسخ. میکروب شناسی مواد غذایی، 8(3 )، 61-73. SID. https://sid.ir/paper/410436/fa
Vancouver:
کپینبی زاده فرناز، زین ساز پانیذ. بررسی تاثیر آرد برنج بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پارا کازئی در ماست میوه ای و خواص کیفی آن به روش سطح پاسخ. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1400؛8(3 ):61-73. Available from: https://sid.ir/paper/410436/fa
IEEE:
کپیفرناز نبی زاده، و پانیذ زین ساز، “بررسی تاثیر آرد برنج بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پارا کازئی در ماست میوه ای و خواص کیفی آن به روش سطح پاسخ،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 8، no. 3 ، pp. 61–73، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/410436/fa