Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

428
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

511
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

کاهش سم آفلاتوکسین M1 از شیر با استفاده از باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس لاکتوباسیلوس پلانتاروم و مخمر ساکارومایسیس بولاردی

صفحات

 صفحه شروع 12 | صفحه پایان 24

چکیده

 این تحقیق بر روی حذف سم افلاتوکسین ام1 در2 غلظت 5/0 و 75/0 نانوگرم درمیلی لیتر از محیط شیربازسازی شده ازطریق اضافه کردن سه پروبیوتیک Lactobacillus rhamnosus, L. plantarum و Saccharomyces boulardii در تراکم های 107 و CFU/ml 109, در دمای 4 و 37 درجه سانتیگراد به مدت 30 و 90 دقیقه زمان هدف گذاری شد . عمکرد باکتری لاکتوباسیلوس رامنوسوس در حذف سم افلاتوکسین ام1 در غلظت CFU/ml 107 و 75/0 نانوگرم در میلی لیتر , در دمای oC 37 (شکل 1) , پس از 90 دقیقه مواجهه مشاهده شد ( 79/3± 31/64 درصد) که بدون اختلاف معنی داری (05/0p>). از مقدار مورد نظر در زمان 30 دقیقه (00/5± 86/63) ثبت گردید . بیشترین درصد میانگین برآوردی حاشیه ای حذف سم افلاتوکسین ام1 از محیط شیر در دمای 4 درجه سانتی گراد متعلق به لاکتوباسیلوس پلانتاروم در دقیقه 90 تحقیق بود ( 79/3± 46/71 درصد) کهبا مقدار آن در 30 دقیقه اول (00/5± 73/36) تفاوت معنی داری داشت (05/0p) نسبت به دقیقه 30 ام تحقیق (00/5± 55/91) درصد بالایی از سم افلاتوکسین را به خود متصل نمود. از این تحقیق می توان نتیجه گرفت که در کاهش میزان سم افلاتوکسین ام1 در دمای یخچال, باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم مناسب است و ساکارومایسیس بولاردی در تراکم CFU/ml 109 در دمای 37 درجه سانتی گراد می تواند در کاهش سم افلاتوکسین ام1 به میزان تقریبی 100% در محیط شیر موثر باشد .

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خدیوی بروجنی، رضا، رضویلر، ودوود، انوار، سیدامیرعلی، و اکبری اردگانی، بهروز. (1400). کاهش سم آفلاتوکسین M1 از شیر با استفاده از باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس لاکتوباسیلوس پلانتاروم و مخمر ساکارومایسیس بولاردی. میکروب شناسی مواد غذایی، 8(4 )، 12-24. SID. https://sid.ir/paper/412247/fa

    Vancouver: کپی

    خدیوی بروجنی رضا، رضویلر ودوود، انوار سیدامیرعلی، اکبری اردگانی بهروز. کاهش سم آفلاتوکسین M1 از شیر با استفاده از باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس لاکتوباسیلوس پلانتاروم و مخمر ساکارومایسیس بولاردی. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1400؛8(4 ):12-24. Available from: https://sid.ir/paper/412247/fa

    IEEE: کپی

    رضا خدیوی بروجنی، ودوود رضویلر، سیدامیرعلی انوار، و بهروز اکبری اردگانی، “کاهش سم آفلاتوکسین M1 از شیر با استفاده از باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس لاکتوباسیلوس پلانتاروم و مخمر ساکارومایسیس بولاردی،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 8، no. 4 ، pp. 12–24، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/412247/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا