مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

370
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

446
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی عادت واره های غذایی و عوامل مرتبط با آن (مورد مطالعه: ساکنین شهر سنندج؛ سال 1397)

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 9

چکیده

 هدف: مفهوم عادت واره غذایی شامل: علایق, سلایق, تمایلات, ارزش ها, نگرش و عادات غذایی افراد می-باشد. این مقاله با هدف بررسی عادت واره های غذایی و عوامل مرتبط با آن در ساکنان شهر سنندج انجام شده است. روش: جامعه آماری این تحقیق شامل ساکنان شهر سنندج بود که با استفاده از روش نمونه گیری خوشه ای چند مرحله ای 576 نفر از آن ها انتخاب شد. جهت انجام تحقیق و گردآوری داده ها نیز از روش پیمایشی و ابزار پرسشنامه بهره گرفته شد. یافته ها: نتایج به دست آمده بیانگر آن است که میزان عادت واره شهروندان در سطح متوسط و متوسط به بالا قرار دارد. نتایج تبیینی تحقیق نیز حاکی از آن است که میزان همبستگی بین سرمایه اقتصادی و عادت واره غذایی برابر با 0. 559 است و متغیر مستقل «سرمایه اقتصادی» به تنهایی حدود 31 درصد از تغییرات عادت واره غذایی عاملان اجتماعی را تبیین می کند. نتایج تحلیل رابطه عادت واره غذایی و متغیرهای جمعیت شناختی نیز بیانگر آن است که عادت واره غذایی فقط با متغیرهای سن و وضعیت تاهل رابطه مستقیم معنادار دارد و با دیگر متغیرها (مذهب, تحصیلات و جنسیت) رابطه معنادار ندارد. نتیجه گیری: بنابراین نتایج تحقیق حاکی از آن است که بین سرمایه اقتصادی و عادت واره غذایی رابطه مستقیم و معناداری وجود دارد و سرمایه اقتصادی یکی از عوامل موثری است که در زمینه عادت واره غذایی نقش مهمی را ایفا می کند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمدی، فردین، محمدی بلبان آباد، امجد، پیروزی، بختیار، افخم زاده، عبدالرحیم، محمدی، حسین، و ملکی، علی. (1399). بررسی عادت واره های غذایی و عوامل مرتبط با آن (مورد مطالعه: ساکنین شهر سنندج؛ سال 1397). سبک زندگی اسلامی با محوریت سلامت، 4(3 )، 1-9. SID. https://sid.ir/paper/412756/fa

    Vancouver: کپی

    محمدی فردین، محمدی بلبان آباد امجد، پیروزی بختیار، افخم زاده عبدالرحیم، محمدی حسین، ملکی علی. بررسی عادت واره های غذایی و عوامل مرتبط با آن (مورد مطالعه: ساکنین شهر سنندج؛ سال 1397). سبک زندگی اسلامی با محوریت سلامت[Internet]. 1399؛4(3 ):1-9. Available from: https://sid.ir/paper/412756/fa

    IEEE: کپی

    فردین محمدی، امجد محمدی بلبان آباد، بختیار پیروزی، عبدالرحیم افخم زاده، حسین محمدی، و علی ملکی، “بررسی عادت واره های غذایی و عوامل مرتبط با آن (مورد مطالعه: ساکنین شهر سنندج؛ سال 1397)،” سبک زندگی اسلامی با محوریت سلامت، vol. 4، no. 3 ، pp. 1–9، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/412756/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا