APA:
کپیفائز، معصومه، حمیدی اصفهانی، زهره، و نادری، لیلا. (1400). اثر فراصوت بر ارزیابی تازگی و فراوری تخم مرغ به عنوان روش فرایندی جدید و پیشرفته. صوت و ارتعاش، 10(19 )، 162-181. SID. https://sid.ir/paper/413436/fa
Vancouver:
کپیفائز معصومه، حمیدی اصفهانی زهره، نادری لیلا. اثر فراصوت بر ارزیابی تازگی و فراوری تخم مرغ به عنوان روش فرایندی جدید و پیشرفته. صوت و ارتعاش[Internet]. 1400؛10(19 ):162-181. Available from: https://sid.ir/paper/413436/fa
IEEE:
کپیمعصومه فائز، زهره حمیدی اصفهانی، و لیلا نادری، “اثر فراصوت بر ارزیابی تازگی و فراوری تخم مرغ به عنوان روش فرایندی جدید و پیشرفته،” صوت و ارتعاش، vol. 10، no. 19 ، pp. 162–181، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/413436/fa