مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

147
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

463
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر فراصوت بر ارزیابی تازگی و فراوری تخم مرغ به عنوان روش فرایندی جدید و پیشرفته

صفحات

 صفحه شروع 162 | صفحه پایان 181

چکیده

تخم مرغ تازه منبع عالی از مواد مغذی و ترکیبات فراسودمند برای تامین سلامتی انسان است. فراوری حرارتی متداول ترین روش برای ایمنی و ماندگاری پایدار این ماده غذایی است. اما دما اثرات مخربی مانند انعقاد و همچنین تغییر در طعم و بافت عناصر غذایی از جمله تخم مرغ ایجاد می کند. از طرفی حذف باکتری هایی مثل اشرشیاکلی یا سالمونلا نیاز به دمای بالا دارد. فراصوت فناوری سریع, متنوع, نوظهور, امیدوارکننده و در حال تحقیق و توسعه است که می تواند جایگزین فراوری حرارتی شود. به طورکلی, فراصوت در دو بخش تشخیص تازگی تخم مرغ و میکروب زدایی می تواند مورد استفاده قرار گیرد. ارزیابی تازه بودن تخم مرغ که با سطح پروتیین ها, مواد معدنی و ویتامین های موجود در آن ارتباط دارد, به شدت مورد نیاز صنایع غذایی است. بررسی ها نشان می دهد سرعت فاز فراصوت به خصوصیات فیزیکی و مکانیکی تخم مرغ بستگی دارد و می تواند به عنوان ابزاری غیرمخرب و کارآمد برای ارزیابی کیفیت تخم مرغ مورد استفاده قرار گیرد. درمورد میکروب زدایی نیز فراصوت بسیار موثر و کاربردی است. بررسی ها نشان می دهد که فراصوت به تنهایی یا همراه با سایر فرایندهای پاستوریزاسیون می تواند برای فراوری به کار روند. این شیوه های پاستوریزه کردن می توانند به فراوری حرارتی کمک کنند یا حتی جایگزین آنها شوند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فائز، معصومه، حمیدی اصفهانی، زهره، و نادری، لیلا. (1400). اثر فراصوت بر ارزیابی تازگی و فراوری تخم مرغ به عنوان روش فرایندی جدید و پیشرفته. صوت و ارتعاش، 10(19 )، 162-181. SID. https://sid.ir/paper/413436/fa

    Vancouver: کپی

    فائز معصومه، حمیدی اصفهانی زهره، نادری لیلا. اثر فراصوت بر ارزیابی تازگی و فراوری تخم مرغ به عنوان روش فرایندی جدید و پیشرفته. صوت و ارتعاش[Internet]. 1400؛10(19 ):162-181. Available from: https://sid.ir/paper/413436/fa

    IEEE: کپی

    معصومه فائز، زهره حمیدی اصفهانی، و لیلا نادری، “اثر فراصوت بر ارزیابی تازگی و فراوری تخم مرغ به عنوان روش فرایندی جدید و پیشرفته،” صوت و ارتعاش، vol. 10، no. 19 ، pp. 162–181، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/413436/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button