مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

804
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

683
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

نقش تغذیه و عوامل تغذیه ای در پیشگیری از ابتلا و درمان کووید19: یک مطالعه مروری

صفحات

 صفحه شروع 56 | صفحه پایان 66

چکیده

 مقدمه: کووید19, بیماری عفونی همه گیر ناشی از ویروس کرونا به یک تهدید بزرگ جهانی تبدیل شده است. ویروس کرونا به طور عمده سیستم تنفسی انسان را هدف قرار می دهد. مشخص شده است که طوفان سایتوکاین و سایر پاسخ های ایمنی تغییر نظم یافته با پاتوژنز بیماری همراه است. هر دو سیستم ایمنی و گوارش از نظر دستیابی به مواد مغذی و دفاع از میزبان به عنوان میکروبیوتای روده وظایف مهمی را به اشتراک می گذارند. هدف اصلی از این مطالعه عنوان کردن اهمیت تغذیه سالم بر عملکرد سیستم ایمنی بدن و تاثیر آن در پیشگیری از ابتلا و و درمان کووید 19 است. روش بررسی: در این مطالعه مروری, مقالات از پایگاه های داده بین المللی نظیر پابمد, گوگل اسکالر, ساینس دایرکت و اسکوپوس با وارد کردن واژه های کلیدی پاندمی کوید19, سیستم ایمنی, عوامل تغذیه ای و مکمل های غذایی استخراج شدند. بر اساس معیارهای ورود و خروج 82 مقاله واجد شرایط مورد بررسی قرار گرفتند. یافته ها: ریز مغذی ها و درشت مغذهایی مانند ویتامین ها و هم چنین سایر عناصر نظیر روی, آهن, سلنیوم و مس, پروتئین ها و اسیدهای چرب بلند زنجیر امگا 3 نقش مهمی را در تقویت عملکرد سیستم ایمنی و افزایش مقاومت در برابر عفونتهای تنفسی نظیر کووید19 ایفا میکنند. بحث و نتیجه گیری: الگوی رژیم غذایی مناسب برای حفظ وضعیت درشت مغذی و ریز مغذی های میزبان و هم چنین استفاده از پروبیوتیک ها در مواد غذایی می تواند یک اقدام موثر و امیدوار کننده جهت پیشگیری و درمان بیماری کووید19 باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    بحرالعلوم، حورا، نورایی، ساقی، انتظاری، ملیحه، هاشمی، مهرداد، هوشمندی، کیاوش، و راعی، مهدی. (1399). نقش تغذیه و عوامل تغذیه ای در پیشگیری از ابتلا و درمان کووید19: یک مطالعه مروری. ابن سینا، 22(3 (مسلسل 72) )، 56-66. SID. https://sid.ir/paper/414536/fa

    Vancouver: کپی

    بحرالعلوم حورا، نورایی ساقی، انتظاری ملیحه، هاشمی مهرداد، هوشمندی کیاوش، راعی مهدی. نقش تغذیه و عوامل تغذیه ای در پیشگیری از ابتلا و درمان کووید19: یک مطالعه مروری. ابن سینا[Internet]. 1399؛22(3 (مسلسل 72) ):56-66. Available from: https://sid.ir/paper/414536/fa

    IEEE: کپی

    حورا بحرالعلوم، ساقی نورایی، ملیحه انتظاری، مهرداد هاشمی، کیاوش هوشمندی، و مهدی راعی، “نقش تغذیه و عوامل تغذیه ای در پیشگیری از ابتلا و درمان کووید19: یک مطالعه مروری،” ابن سینا، vol. 22، no. 3 (مسلسل 72) ، pp. 56–66، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/414536/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button