مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

288
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

باکتری های دارای پتاسیل پروبیوتیک جداشده از مراحل آماده سازی روغن کرمانشاهی

صفحات

 صفحه شروع 352 | صفحه پایان 360

چکیده

 زمینه و اهداف خوراکی های تخمیری مانند ماست, پنیر, شیر تخمیری, کره شیر, کشک, کره دوغ و روغن محلی به عنوان یکی از اجزای اصلی رژیم غذایی در شهر های غرب ایران مثل کرمانشاه مصرف می شود. روغن محلی کرمانشاهی به صورت سنتی از کره دوغ به دست می آید. مروری بر متون منتشرشده نشان داد که تا به حال مطالعه ای برای جداسازی باکتری های پروبیوتیک از مراحل آماده سازی روغن محلی کرمانشاهی انجام نشده است. بنابراین هدف از انجام این مطالعه جداسازی و تعیین هویت باکتری ها با تمرکز روی باکتری های تولیدکننده اسید لاکتیک با استفاده از روش های کشت و توالی یابی بود. مواد و روش کار 15 نمونه از هر یک از محصولات ماست, کره سنتی و روغن محلی کرمانشاهی از استان کرمانشاه جمع آوری شد. هر نمونه رقیق سازی و هموژن شد و سپس روی محیط های انتخابی برای رشد باکتری های اسید لاکتیک رشد داده شد. توالی یابی بر پایه ژن 16SrRNA برای تایید نهایی هر یک از ایزوله ها استفاده گردید. یافته ها پس از کشت روی محیط های MRS و M17 تحت شرایط هوازی و بی هوازی, 78 سویه مختلف باکتریایی جداسازی شد و به وسیله تست های بیوشیمیایی رایج تعیین هویت گردید. فراوانی باکتری های جداشده از همه نمونه ها شامل 48/71% لاکتوباسیلوس, 33/33% استرپتوکوکوس, 6/41% انتروکوکوس و 6/41% باسیلوس بود. جنس های لاکتوباسیلوس, انتروکوکوس و باسیلوس به ترتیب از 84/44%, 57/78%, 11/11% و 56/15% هر سه نوع نمونه جداسازی شد. نتیجه گیری بر اساس یافته های ما باکتری های اسید لاکتیک و سایر میکرارگانیسم هایی که پتانسیل پروبیوتیک دارند در روغن محلی کرمانشاهی یافت می شوند. خصوصیات پروبیوتیکی این ایزوله ها و اثرات مصرف روغن محلی کرمانشاهی حاوی این ارگانیسم ها بر سلامت انسان نیاز به مطالعات و آنالیزهای بیشتری دارد. با اثبات حضور این باکتری ها ممکن است روغن محلی کرمانشاهی را در دسته مواد غذایی فراسودمند قرار گیرد. متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد. لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عبیری، رامین، علی آبادی، مینو، کدیوریان، سپیده، برجی، سیروس، مرادی، ژاله، و الوندی، امیرهوشنگ. (1400). باکتری های دارای پتاسیل پروبیوتیک جداشده از مراحل آماده سازی روغن کرمانشاهی. مجله میکروب شناسی پزشکی ایران، 15(3 )، 352-360. SID. https://sid.ir/paper/416448/fa

    Vancouver: کپی

    عبیری رامین، علی آبادی مینو، کدیوریان سپیده، برجی سیروس، مرادی ژاله، الوندی امیرهوشنگ. باکتری های دارای پتاسیل پروبیوتیک جداشده از مراحل آماده سازی روغن کرمانشاهی. مجله میکروب شناسی پزشکی ایران[Internet]. 1400؛15(3 ):352-360. Available from: https://sid.ir/paper/416448/fa

    IEEE: کپی

    رامین عبیری، مینو علی آبادی، سپیده کدیوریان، سیروس برجی، ژاله مرادی، و امیرهوشنگ الوندی، “باکتری های دارای پتاسیل پروبیوتیک جداشده از مراحل آماده سازی روغن کرمانشاهی،” مجله میکروب شناسی پزشکی ایران، vol. 15، no. 3 ، pp. 352–360، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/416448/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button