APA:
کپیمعزی، مریم، و فاضل، محمد. (1399). تأثیر پوشش صمغ فارسی حاوی عصاره نعناع سبز و اشعه ماوراء بنفش بر روی مدت ماندگاری مغز پسته (pistacia vera) کله قوچی تازه. علوم غذایی و تغذیه، 18(1 (پیاپی 69) )، 83-96. SID. https://sid.ir/paper/416582/fa
Vancouver:
کپیمعزی مریم، فاضل محمد. تأثیر پوشش صمغ فارسی حاوی عصاره نعناع سبز و اشعه ماوراء بنفش بر روی مدت ماندگاری مغز پسته (pistacia vera) کله قوچی تازه. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1399؛18(1 (پیاپی 69) ):83-96. Available from: https://sid.ir/paper/416582/fa
IEEE:
کپیمریم معزی، و محمد فاضل، “تأثیر پوشش صمغ فارسی حاوی عصاره نعناع سبز و اشعه ماوراء بنفش بر روی مدت ماندگاری مغز پسته (pistacia vera) کله قوچی تازه،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 18، no. 1 (پیاپی 69) ، pp. 83–96، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/416582/fa