مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,452
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

433
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی برخی خواص فیزیکی و شیمیایی روغن بذر چای

صفحات

 صفحه شروع 173 | صفحه پایان 184

چکیده

 در این پژوهش برخی خواص فیزیکی و شیمیایی روغن بذر چای ایرانی (رقم لاریجان) بررسی, و با ویژگی های روغن های استحصالی از دانه آفتابگردان (رقم فارس) و میوه زیتون ( رقم گیله زیتون) از نظر درصد اسیدهای چرب , عدد پراکسید, عدد یدی, عدد صابونی و مدت زمان ماندگاری مقایسه شد. همچنین, روغن بذر چای در دو سطح پنج و ده سطح پنج و ده درصد , به روغن های آفتابگردان و زیتون افزوده شد و ماندگاری آنها با شاهد مقایسه گردید.نتایج نشان داد که روغن بذر چای از نظر خواص تغذیه ای و پایداری, روغنی مناسب است. آزمایش ماندگاری این روغن ها در دمای 63 درجه سانتی گراد نشان داد که ماندگاری روغن بذر چای بیش از آفتابگردان و در حد ماندگاری آفتابگردان و زیتون افزوده شد و ماندگاری روغن آفتابگردان در حالت مخلوط بذر چای افزایش می یابد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عطایی، داوود، سحری، محمدعلی، و حامدی، منوچهر. (1382). بررسی برخی خواص فیزیکی و شیمیایی روغن بذر چای. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 7(3)، 173-184. SID. https://sid.ir/paper/416712/fa

    Vancouver: کپی

    عطایی داوود، سحری محمدعلی، حامدی منوچهر. بررسی برخی خواص فیزیکی و شیمیایی روغن بذر چای. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1382؛7(3):173-184. Available from: https://sid.ir/paper/416712/fa

    IEEE: کپی

    داوود عطایی، محمدعلی سحری، و منوچهر حامدی، “بررسی برخی خواص فیزیکی و شیمیایی روغن بذر چای،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 7، no. 3، pp. 173–184، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/416712/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button