مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

688
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

142
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرهای ایزوپروپیل 2، 4- دی کلروفنوکسی استیک اسید و نفتالین استیک اسید بر اندازه و جلوگیری از ریزش قبل از برداشت نارنگی محلی

صفحات

 صفحه شروع 439 | صفحه پایان 445

چکیده

 این پژوهش جهت تعیین اثر ایوپروپیل استر 2, 4- دی و نفتالین استیک اسید (NAA) بر اندازه میوه و جلوگیری از ریزش قبل از برداشت نارنگی محلی جهرم, در شهرستان جهرم انجام گردید. جهت تعیین اثر 2, 4- دی بر روی اندازه میوه, درختان 7 ساله نارنگی محلی جهرم توسط 2, 4- دی در غلظت های 0 و 4و 8و 12 میلی گرم در لیتر محلول پاشی شدند. بیشترین میزان محصول و بزرگترین اندازه میوه از محلول پاشی با 2, 4- دی در غلظت 12 میلی گرم در لیتر به دست آمد. در کیفیت میوه به جز ویتامین ث تاثیر معنی داری ایجاد نشد. ریزش قبل از برداشت یکی از مشکلات جدی نارنگی محلی جهرم می باشد. بدین منظور درختان 8 ساله یکنواخت نارنگی محلی جهرم با 2, 4- دی در غلظت های 0 و 8 و 16 و 24 و NAA در غلظتهای 15 و 30 میلی گرم در لیتر در تاریخ های اول و پانزدهم دیماه 1374 محلول پاشی شدند. محلول پاشی NAA در غلظت 30 میلی گرم در لیتر در تاریخ پانزدهم دیماه در مقام مقایسه با تیمار شاهد باعث کاهش ریزش میوه به میزان 56 درصد گردید.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    راحمی، مجید، و مقدس، محمود. (1382). اثرهای ایزوپروپیل 2, 4- دی کلروفنوکسی استیک اسید و نفتالین استیک اسید بر اندازه و جلوگیری از ریزش قبل از برداشت نارنگی محلی. علوم کشاورزی ایران، 34(2)، 439-445. SID. https://sid.ir/paper/416913/fa

    Vancouver: کپی

    راحمی مجید، مقدس محمود. اثرهای ایزوپروپیل 2, 4- دی کلروفنوکسی استیک اسید و نفتالین استیک اسید بر اندازه و جلوگیری از ریزش قبل از برداشت نارنگی محلی. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1382؛34(2):439-445. Available from: https://sid.ir/paper/416913/fa

    IEEE: کپی

    مجید راحمی، و محمود مقدس، “اثرهای ایزوپروپیل 2, 4- دی کلروفنوکسی استیک اسید و نفتالین استیک اسید بر اندازه و جلوگیری از ریزش قبل از برداشت نارنگی محلی،” علوم کشاورزی ایران، vol. 34، no. 2، pp. 439–445، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/416913/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button