Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

364
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ترکیب پذیری و هتروزیس برای عملکرد، درصد کیل و طول الیاف ارقام پنبه

صفحات

 صفحه شروع 25 | صفحه پایان 34

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عبدمیشانی، سیروس، و حسینی نژاد، زهره. (1371). ترکیب پذیری و هتروزیس برای عملکرد, درصد کیل و طول الیاف ارقام پنبه. علوم کشاورزی ایران، 23(1)، 25-34. SID. https://sid.ir/paper/416974/fa

    Vancouver: کپی

    عبدمیشانی سیروس، حسینی نژاد زهره. ترکیب پذیری و هتروزیس برای عملکرد, درصد کیل و طول الیاف ارقام پنبه. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1371؛23(1):25-34. Available from: https://sid.ir/paper/416974/fa

    IEEE: کپی

    سیروس عبدمیشانی، و زهره حسینی نژاد، “ترکیب پذیری و هتروزیس برای عملکرد, درصد کیل و طول الیاف ارقام پنبه،” علوم کشاورزی ایران، vol. 23، no. 1، pp. 25–34، 1371، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/416974/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا