مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

804
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

156
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تجزیه ماده خشک و الیاف پنج نوع ماده خوراکی به وسیله قارچهای بی هوازی شکمبه گوسفند

صفحات

 صفحه شروع 141 | صفحه پایان 150

چکیده

 برای بررسی توان قارچهای بیهوازی شکمبه در تجزیه ماده خشک و الیاف, از یونجه, سبوس گندم, کنجاله پنبه دانه, باگاس و سیلوی ذرت برای کشت قارچهای بی هوازی جدا شده از شکمبه گوسفند نژاد شال استفاده شد. قارچها به مدت صفر, 3, 6 و 9 روز روی مواد خوراکی مذکور کشت داده شدند, و تغییرات تجزیه ماده خشک, pH, دیواره سلولی (NDF), دیواره سلولی بدون همی سلولز (ADF), سلولز, همی سلولز و لیگنین (ADL) اندازه گیری شد. در مدت 9 روز کشت. کاهش ماده خشک از 10.6% تا 29.4% و دیواره سلولی از 11.7% تا 48.7% متغیر بود, که به ترتیب کمترین مقدار در باگاس و بیشترین مقدار در یونجه به دست آمد. بیشترین مقدار تجزیه دیواره سلولی بدون همس سلولز, همی سلولز و سلولز در بونجه و به ترتیب 39%, 65.6% و 55.6% بود. داده ها و اطلاعات حاصله بیانگر توانایی قارچهای شکمبه گوسفند در تجزیه و کاهش ماده خشک, دیواره سلولی, دیواره سلولی بدون همی سلولز و سلولز در انواع خوارکهای مورد استفاده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    امتیازی، گیتی، رحیمی، شعبان، رضاییان، محمد، و قربانی، غلامرضا. (1382). تجزیه ماده خشک و الیاف پنج نوع ماده خوراکی به وسیله قارچهای بی هوازی شکمبه گوسفند. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 7(2)، 141-150. SID. https://sid.ir/paper/417105/fa

    Vancouver: کپی

    امتیازی گیتی، رحیمی شعبان، رضاییان محمد، قربانی غلامرضا. تجزیه ماده خشک و الیاف پنج نوع ماده خوراکی به وسیله قارچهای بی هوازی شکمبه گوسفند. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1382؛7(2):141-150. Available from: https://sid.ir/paper/417105/fa

    IEEE: کپی

    گیتی امتیازی، شعبان رحیمی، محمد رضاییان، و غلامرضا قربانی، “تجزیه ماده خشک و الیاف پنج نوع ماده خوراکی به وسیله قارچهای بی هوازی شکمبه گوسفند،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 7، no. 2، pp. 141–150، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/417105/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button