APA:
کپیمهرابیان، صدیقه، ملاباشی، زهرا، و مجد، احمد. (1375). بررسی اثر ضدمیکروبی سه گونه از گیاهان تیره نعناعیان (کاکوتی, مریم گلی و نعناع) بر 15 سویه باکتری بیماریزای روده ای و عامل مسمومیت غذا. نشریه علوم (دانشگاه خوارزمی)، 8(4-1)، 1-11. SID. https://sid.ir/paper/417450/fa
Vancouver:
کپیمهرابیان صدیقه، ملاباشی زهرا، مجد احمد. بررسی اثر ضدمیکروبی سه گونه از گیاهان تیره نعناعیان (کاکوتی, مریم گلی و نعناع) بر 15 سویه باکتری بیماریزای روده ای و عامل مسمومیت غذا. نشریه علوم (دانشگاه خوارزمی)[Internet]. 1375؛8(4-1):1-11. Available from: https://sid.ir/paper/417450/fa
IEEE:
کپیصدیقه مهرابیان، زهرا ملاباشی، و احمد مجد، “بررسی اثر ضدمیکروبی سه گونه از گیاهان تیره نعناعیان (کاکوتی, مریم گلی و نعناع) بر 15 سویه باکتری بیماریزای روده ای و عامل مسمومیت غذا،” نشریه علوم (دانشگاه خوارزمی)، vol. 8، no. 4-1، pp. 1–11، 1375، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/417450/fa