مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,040
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

3

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

استفاده از ضرایب قابلیت هضم لیزین و اسیدهای آمینه گوگرددار در بهینه سازی عملکرد جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 691 | صفحه پایان 698

چکیده

 به منظور مطالعه تاثیر مقدار پروتئین جیره و روش جیره نویسی برصفات تولیدی جوجه های گوشتی سویه تجاری راس در مرحله اول رشد, یک آزمایش فاکتوریل متشکل از دو فاکتور مقدار پروتئین جیره 19 و 23درصد) و روش جیره نویسی (براساس مقدار اسید آمینه کل و قابل هضم) درقالب طرح کامل تصادفی انجام شد. چهار تیمار غذائی که همگی حاوی3200  کیلو کالری انرژی قابل سوخت و ساز تصحیح شده برای نیتروژن و حداقل مقادیر مواد مغذی توصیه شده توسط انجمن ملی تحقیقات آمریکا بودند, به 7 گروه جوجه خروس 5 تایی داده شدند. ترکیب مواد مغذی تمام خوراک های آزمایشی به استثنای درصد پروتئین, لیزین واسیدهای آمینه گوگردار یکسان و برابر حداقل احتیاجات توصیه شده توسط انجمن ملی تحقیقات آمریکا بود. خوراک های آزمایشی 1و 3 حاوی 1.1 درصد لیزین کل,0.9 درصد اسیدهای آمینه گوگرد دارکل (مقادیرتوصیه شده توسط انجمن ملی تحقیقات آمریکا) و به ترتیب حاوی 23 و19 درصد پروتئین خام بودند. خوراک های آزمایشی 2 و 4 به ترتیب حاوی 23 و19 درصد پروتئن بودند که درآنها اسیدهای آمینه سنتز شده -L لیزین و -DL متیونین جایگزین نشاسته درخوراک های آزمایشی 1و3 شد تامقدار لیزین و اسیدهای آمینه گوگرد دارقابل هضم آنها به ترتیب 1.04 و0.846درصد (مقادیرتعیین شده در آزمایش) شود. پروتئین جیره تاثیری بر افزایش وزن, مصرف خوراک و ضریب تبدیل غذایی جوجه ها نداشت, درحالیکه اثر روش جیره نویسی براساس اسید آمینه قابل هضم نسبت به کل برعملکرد جوجه ها معنی دار بود (P<0.05) جوجه هایی که براساس اسید آمینه قابل هضم تغذیه شده بودند نسبت به اسید آمینه کل 26 گرم افزایش وزن بیشتری درطی دوره رشد داشتند (485 گرم نسبت به 459 گرم) و ضریب تبدیل غذایی آنها 0.06 واحد کمتر بود.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    دستار، بهروز، گلیان، ابوالقاسم، دانش مسگران، محسن، افتخاری شاهرودی، فریدون، و کرمانشاهی، حسن. (1383). استفاده از ضرایب قابلیت هضم لیزین و اسیدهای آمینه گوگرددار در بهینه سازی عملکرد جوجه های گوشتی. علوم کشاورزی ایران، 35(3)، 691-698. SID. https://sid.ir/paper/417466/fa

    Vancouver: کپی

    دستار بهروز، گلیان ابوالقاسم، دانش مسگران محسن، افتخاری شاهرودی فریدون، کرمانشاهی حسن. استفاده از ضرایب قابلیت هضم لیزین و اسیدهای آمینه گوگرددار در بهینه سازی عملکرد جوجه های گوشتی. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1383؛35(3):691-698. Available from: https://sid.ir/paper/417466/fa

    IEEE: کپی

    بهروز دستار، ابوالقاسم گلیان، محسن دانش مسگران، فریدون افتخاری شاهرودی، و حسن کرمانشاهی، “استفاده از ضرایب قابلیت هضم لیزین و اسیدهای آمینه گوگرددار در بهینه سازی عملکرد جوجه های گوشتی،” علوم کشاورزی ایران، vol. 35، no. 3، pp. 691–698، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/417466/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button