APA:
کپیدستار، بهروز، گلیان، ابوالقاسم، دانش مسگران، محسن، افتخاری شاهرودی، فریدون، و کرمانشاهی، حسن. (1383). استفاده از ضرایب قابلیت هضم لیزین و اسیدهای آمینه گوگرددار در بهینه سازی عملکرد جوجه های گوشتی. علوم کشاورزی ایران، 35(3)، 691-698. SID. https://sid.ir/paper/417466/fa
Vancouver:
کپیدستار بهروز، گلیان ابوالقاسم، دانش مسگران محسن، افتخاری شاهرودی فریدون، کرمانشاهی حسن. استفاده از ضرایب قابلیت هضم لیزین و اسیدهای آمینه گوگرددار در بهینه سازی عملکرد جوجه های گوشتی. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1383؛35(3):691-698. Available from: https://sid.ir/paper/417466/fa
IEEE:
کپیبهروز دستار، ابوالقاسم گلیان، محسن دانش مسگران، فریدون افتخاری شاهرودی، و حسن کرمانشاهی، “استفاده از ضرایب قابلیت هضم لیزین و اسیدهای آمینه گوگرددار در بهینه سازی عملکرد جوجه های گوشتی،” علوم کشاورزی ایران، vol. 35، no. 3، pp. 691–698، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/417466/fa