Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

942
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

142
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر استفاده از مقادیر افزایشی کنجاله پنبه دانه در جیره، بر عملکرد جوجه های گوشتی در سنین مختلف

صفحات

 صفحه شروع 145 | صفحه پایان 152

چکیده

 به منظور بررسی اثر استفاده از مقادیر افزایشی کنجاله پنبه دار بر عملکرد جوجه های گوشتی در سنین مختلف , آزمایشی به صورت طرح کاملا تصادفی با چهار تیمار و پنچ تکرار اجرا شد. تیمارهای مختلف شامل صفر , 3.5, 7 و 10.5 درصد کنجاله پنبه دانه درسن 7-21 روزگی بود. در طی دوره رشد( 21-42 روزگی) مقادیر فوق به ترتیب صفر , 7 , 14و 21 درصد, برای دوره پایانی (42-56 روزگی) نیز به ترتیب صفر, 14, 21, 21 درصد بود. دراین آزمایش از 260 قطعه جوجه گوشتی یک روزه آرین استفاده شد, که تا آغاز آزمایش استفاده شد. که تا آغاز آزمایش (7 روزگی) به صورت گروهی روی بستر پرورش یافتند. در سن هفت روزگی جوجه ها 20 گروه 13 قطعه تقسیم . و هر پنج گروه به طور تصادفی به یکی از جیره های آزمایشی اختصاص داده شدند. جیره های آزمایشی اختصاص داده شدند. جیره های آزمایشی بر اساس توصیه (NRC (1994 و به صورت هم انرژی و هم پروتئین تنظیم گردید. وزن جوجه ها به صورت هفتگی و شاخص های افزایش وزن, مصرف خوراک و ضریب تبدیل غذا در مراحل مختلقف پرورش و کل دوره اندازه گیری و محاسبه شد. تجزیه فیزیکی لاشه در پایان دوره آزمایش در سن 56 روزگی انجام شد. استفاده از مقادیر مختلف کنجاله پنبه دانه و افزایش آن در سنین مختلف بر شاخص های وزن بدن, افزایش وزن , ضریب تبدیل خوراک و بازده لاشه اهر معنی داری نداشت. افزایش مقدار کنجاله پنبه دانه در جیره در طی 7-21 روزگی باعث افزایش معنی دار مصرف خوراک شد (0.05>P), ولی در سایر دوره ها و کل دوره پرورش تاثیر معنی داری بر مصرف خوراک جوجه ها نداشت (0.05>P) افزایش مقدار کنجاله پنبه دانه تاثیر معنی داری بر درصد چربی محخوطه شکمی, جگر , لوزاالمعده و دستگاه گوارش نداشت (0.05>P) به طور کلی, نتایج این پژوهش نشان داد که می توان از کنجاله پنبه دانه به میزان 7 , 14 و 21 درصد جیره , به ترتیب در دوره آغازیان , رشد و پایانی, بدون داشتن تاثیر سو بر عملکرد و بازده لاشه جوجه های گوشتی استفاده کرد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قیصری، عباسعلی، سراییان، امید، طغیانی، مجید، و اسدیان، اکبر. (1382). تاثیر استفاده از مقادیر افزایشی کنجاله پنبه ‌دانه در جیره, بر عملکرد جوجه ‌های گوشتی در سنین مختلف. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 7(3)، 145-152. SID. https://sid.ir/paper/417479/fa

    Vancouver: کپی

    قیصری عباسعلی، سراییان امید، طغیانی مجید، اسدیان اکبر. تاثیر استفاده از مقادیر افزایشی کنجاله پنبه ‌دانه در جیره, بر عملکرد جوجه ‌های گوشتی در سنین مختلف. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1382؛7(3):145-152. Available from: https://sid.ir/paper/417479/fa

    IEEE: کپی

    عباسعلی قیصری، امید سراییان، مجید طغیانی، و اکبر اسدیان، “تاثیر استفاده از مقادیر افزایشی کنجاله پنبه ‌دانه در جیره, بر عملکرد جوجه ‌های گوشتی در سنین مختلف،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 7، no. 3، pp. 145–152، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/417479/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا