APA:
کپینصیری مقدم، حسن. (1378). اثر منابع مختلف چربی بر عملکرد جوجه های گوشتی. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 3(1)، 63-63. SID. https://sid.ir/paper/418221/fa
Vancouver:
کپینصیری مقدم حسن. اثر منابع مختلف چربی بر عملکرد جوجه های گوشتی. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1378؛3(1):63-63. Available from: https://sid.ir/paper/418221/fa
IEEE:
کپیحسن نصیری مقدم، “اثر منابع مختلف چربی بر عملکرد جوجه های گوشتی،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 3، no. 1، pp. 63–63، 1378، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/418221/fa