APA:
کپیپوررضا، جواد، و محمدعلی پور، مهدی. (1382). استفاده از آب پنیر از طریق آب آشامیدنی بر عملکرد جوجه های گوشتی. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 7(4)، 157-168. SID. https://sid.ir/paper/418243/fa
Vancouver:
کپیپوررضا جواد، محمدعلی پور مهدی. استفاده از آب پنیر از طریق آب آشامیدنی بر عملکرد جوجه های گوشتی. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1382؛7(4):157-168. Available from: https://sid.ir/paper/418243/fa
IEEE:
کپیجواد پوررضا، و مهدی محمدعلی پور، “استفاده از آب پنیر از طریق آب آشامیدنی بر عملکرد جوجه های گوشتی،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 7، no. 4، pp. 157–168، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/418243/fa