Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,850
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

336
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

استفاده از آب پنیر از طریق آب آشامیدنی بر عملکرد جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 157 | صفحه پایان 168

چکیده

 این آزمایش به منظور بررسی اثر مصرف آب پنیر از طریق آب آشامیدنی بر عملکرد جوجه های گوشتی انجام گرفت. در قالب طرح کاملا تصادفی آب پنیر در شش سطح (صفر, 10, 20 , 40, 80 , 100 درصد) آب آشامیدنی به مدت 47 روز به کار برده شد . شماره 720 قطعه جوجه گوشتی یک روزه راس به 24 گروه 30 جوجهای تقسیم شدند و هر یک از شش تیمار آزمایشی از سن هفت تا 54 روزگی به چهار گروه از جوجه ها داده شد. آب پنیر روزانه از یک کارخانه تهیه پنیر تهیه و مصرف میشد. در طول آزمایش جوجه ها به آب و غذا دسترسی آزاد داشتند. جوجه ها تا سن هفت روزگی با جیره آغازین تغذیه و سپس توزین و به تیمارهای آزمایشی اختصاص یافتند. تمام جوجهها از سه جیره آغازین, رشد و پایانی استفاده کرند. جوجه های هر تکرار که در قفس های دسته جمعی زمینی نگهداری میشدند, در سنین 21 , 42 و 54 روزگی توزین و مصرف غذایی گروه محاسبه شد و در پایان دروه از هر تکرار دو مرغ و دو خروس انتخاب, ذیح و درصد لاشه , چربی محوطه بطنی, وزن لوزالمعده, کبد و ایلئوم اندازه گیری شد. محتویات ایلئوم هر دو خروس و مرغ جمع آوری, مخلوط و برای شمارش باکتریها در -20oC منجمد شدند. در سنین 21, 42 روزگی نمونه بستر هر تکرار جمع آوری و رطوبت آنها تعیین گردید. وزن بدن , اضافه وزن روزانه, ضریب تبدیل غذا و رطوبت بستر تحت تاثیر معنی دار (P<0.01) سطوح آب پنیر قرار گرفتند. معیارهای مذکور با مصرف بیش از چهل درصد آب پنیر کاهش و ضریب تبدیل غذا افزایش نشان دادند. درصد لاشه با مصرف 80 و 100 درصد آب پنیر به طور معنی دار (P<0.01) کاهش یافت. درصد چربی حفره بطنی کبد و لوزالمعده تحت تاثیر منفی سطوح آب پنیر قرار نگرفتند. درصد ایلئوم در سطوح بیشتر از ده درصد آب پنیر اختلاف معنی دار(P<0.01) با گروه شاهد داشت و افزایش نشان داد. معادلات رگرسیون وزن و اضافه وزن بدن, ضریب تبدیل غذا و رطوبت بستر در تمام سنین همگی از نوع درجه دوم (غیر خطی) و معنی دار (P<0.01) بودند و نشان دادند مصرف بیش از 40 درصد آب پنیر باعث کاهش عملکرد جوجه های گوشتی شد. اختلاف معنی دار در شمار لاکتوباسیلها و انتروباکتریها ایلئوم در اثر سطوح مختلف آب پنیر دیده نشد ولی کل باکتریهای ایلئوم با افزایش سطح آب پنیر افزایش معنی دار(P<0.01) نشان داد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پوررضا، جواد، و محمدعلی پور، مهدی. (1382). استفاده از آب پنیر از طریق آب آشامیدنی بر عملکرد جوجه های گوشتی. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 7(4)، 157-168. SID. https://sid.ir/paper/418243/fa

    Vancouver: کپی

    پوررضا جواد، محمدعلی پور مهدی. استفاده از آب پنیر از طریق آب آشامیدنی بر عملکرد جوجه های گوشتی. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1382؛7(4):157-168. Available from: https://sid.ir/paper/418243/fa

    IEEE: کپی

    جواد پوررضا، و مهدی محمدعلی پور، “استفاده از آب پنیر از طریق آب آشامیدنی بر عملکرد جوجه های گوشتی،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 7، no. 4، pp. 157–168، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/418243/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا