مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,438
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

262
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

4

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر محلول پاشی بر B و روی Zn و غلظت این عناصر در برگ و میوه و برخی صفات میوه بادام

صفحات

 صفحه شروع 127 | صفحه پایان 135

کلیدواژه

چکیده

 در این تحقیق محلول پاشی با بوریک اسید و سولفات روی در بهار سال 1377 روی بادام رقم شاهرودی در باغ تحقیقاتی گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران در کرج انجام گرفته است. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصاد فی اجرا شد که در آن سه سطح بوریک اسید (2000, 1000 و 0 میلی گرم در لیتر) و سه سطح سولفات روی (5000 , 3000 و 0 میلی گرم در لیتر) مورد استفاده قرار گرفت. محلول پاشی در بهار در مرحله قبل ازباز شدن جوانه های گل انجام گرفت. در موقع برداشت صفت فیزیکی طول وعرض میوه, وزن میوه, وزن مغز, درصد پوست سبز, درصد پوست سخت و درصد مغز و میزان جذب عناصر در برگ و میوه های اندازه گیری شد. نتایج نشان میدهد که محلول پاشی با بر (2000 میلیگرم در لیتر) و روی (5000 میلی گرم در لیتر) بیشترین تاثیر را بر افزایش طول میوه داشته است. همچنین عرض میوه در تیمار روی (5000 میلی گرم در لیتر) بیشترین میزان را داشته و نسبت به تیمار شاهد معنی دار شده است. هیچ یک از تیمارها اثر معنی داری بر وزن میوه, وزن مغز, درصد پوست سخت و درصد پوست سبز نداشته اند. محلول پاشی, میزان عناصر بر و روی را در برگ و میوه ها به طور معنی داری افزایش داده است. همبستگی مثبت و معنی داری بین طول میوه با میزان بر و روی موجود در میوه به دست آمده است.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قادری، ناصر، وزوایی، علی، طلایی، علیرضا، و بابالار، مصباح. (1382). اثر محلول پاشی بر B و روی Zn و غلظت این عناصر در برگ و میوه و برخی صفات میوه بادام. علوم کشاورزی ایران، 34(1)، 127-135. SID. https://sid.ir/paper/419071/fa

    Vancouver: کپی

    قادری ناصر، وزوایی علی، طلایی علیرضا، بابالار مصباح. اثر محلول پاشی بر B و روی Zn و غلظت این عناصر در برگ و میوه و برخی صفات میوه بادام. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1382؛34(1):127-135. Available from: https://sid.ir/paper/419071/fa

    IEEE: کپی

    ناصر قادری، علی وزوایی، علیرضا طلایی، و مصباح بابالار، “اثر محلول پاشی بر B و روی Zn و غلظت این عناصر در برگ و میوه و برخی صفات میوه بادام،” علوم کشاورزی ایران، vol. 34، no. 1، pp. 127–135، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/419071/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button