مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

489
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر پایدار کنندگی پایدار کننده های آلی (EDTA، 1و2- دی پروپانول، اسید بنزوئیک و فنل) بر روی تخریب حرارتی پلی وینیل کلراید

صفحات

 صفحه شروع 0 | صفحه پایان 0

چکیده

 در این کار اثر پایدارکنندگی حرارتی پایدارکننده های آلی بر روی تخریب پلی وینیل کلراید در °C180 در اتمسفر بی اثر بررسی شده است. برای مطالعه تخریب حرارتی از اندازه گیری سرعت هیدروکلرزدائی, تغییرات در ویسکوزیته ذاتی, طیف جذبی UV, طیف FT-IR و ارزیابی اثرات مواد روی پلیمر تخریب شده استفاده شده است. تخریب حرارتی بر اساس اندازه گیری طول پریود القائی, دوره ای که در طی آن هیچ مقدار از HCl گازی مشاهده کرد و نیز از سرعت هیدروکلرزدائی اندازه گیری شده توسط تیتراسیون برومومتری از یک طرف و میزان تغییر رنگ پلیمر تخریب شده از طرف دیگر می باشد. نتایج نشان می دهد که اثر پایدارکنندگی بالا مربوط به پایدارکننده ای است که دارای پریود القائی بزرگتر و سرعت دهیدروکلراسیون پائین نسبت به خود پلی وینیل کلراید تخریب نشده است. اثر پایدارکنندگی به جایگزینی اتمهای کلر ناپایدار بر روی زنجیر پلی وینیل کلراید توسط بخش پایدار آروماتیک یا آلیفاتیک نسبت داده می شود. یک مکانیسم رادیکالی برای عمل پایدار شدن ارائه شده است. با به کار بردن نسبت 1:1 پایدارکننده ها, یک اثر پایدارکنندگی مضاعف بوجود می آید. نتایج معلوم می کنند که مخلوط پایدارکننده ها مقادیر TS, سرعت هیدروکلرزدائی و میزان تغییر رنگ را اصلاح می کنند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    تقی زاده، محمدتقی، و فخیمی، فروردین. (1383). اثر پایدار کنندگی پایدار کننده‌های آلی (EDTA, 1و2- دی‌پروپانول, اسید بنزوئیک و فنل) بر روی تخریب حرارتی پلی‌وینیل کلراید. مجله علوم جمهوری اسلامی ایران، 15(4)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/419145/fa

    Vancouver: کپی

    تقی زاده محمدتقی، فخیمی فروردین. اثر پایدار کنندگی پایدار کننده‌های آلی (EDTA, 1و2- دی‌پروپانول, اسید بنزوئیک و فنل) بر روی تخریب حرارتی پلی‌وینیل کلراید. مجله علوم جمهوری اسلامی ایران[Internet]. 1383؛15(4):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/419145/fa

    IEEE: کپی

    محمدتقی تقی زاده، و فروردین فخیمی، “اثر پایدار کنندگی پایدار کننده‌های آلی (EDTA, 1و2- دی‌پروپانول, اسید بنزوئیک و فنل) بر روی تخریب حرارتی پلی‌وینیل کلراید،” مجله علوم جمهوری اسلامی ایران، vol. 15، no. 4، pp. 0–0، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/419145/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button