مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

567
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

193
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر سرعت رشد و مصرف خوراک بر پاسخ التهابی در جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 143 | صفحه پایان 150

چکیده

 به منظور بررسی اثر سرعت رشد و مصرف خوراک بر پاسخ التهابی در جوجههای گوشتی, 275 قطعه جوجه یک روزه از دو سویه 2000 و1957 با جیره تجاری تغذیه شدند که در مورد نیمی از آنها محدودیت غذایی اعمال شد. دوازده قطعه جوجه در روزهای صفر, 7 , 14 و 28 پرورش , از هر سویه جدا, وزنکشی و پس از انتقال به قفسهای انفرادی, دوباره با همان برنامه غذایی قبل تغذیه شدند. سپس به شش جوجه از هر گروه در روزهای 6 , 13 , 27, 41 محلول لیپوپلی ساکارید سالمونلا تیفی موربوم ( µg/ml100 )و(1تا 3 میلیمتر) تزریق شد و بقیه به عنوان شاهد در نظر گرفته شدند. در روزهای پس از تزریق, دوباره همه جوجه ها وزن کشی و کبد , ماهیچه سینه, طحال, حفره گوارشی و غده بورسای آنها جدا و توزین شد. تیموس جوجه های گروه شاهد برای برآورد میزان تکثیر تیموسیتها استفاده شد.سویه7 195 در مقایسه با 2000 به طور شدیدی تحت تاثیر چالش التهابی قرار گرفت و تقریبا از خوراک افتادن و اضافه وزن در سویه 2000, در روز پس از تزریق شدیدا کاهش یافت. تیموسیت های جوجه ها با مصرف خوارک آزاد در مقایسه با گروه تحت محدودیت غذایی, حساسیت بیشتری به اینترلوکین -1 (IH-1) در هفته چهارم نشان دادند ( (P=0.056هم چنین قدرت تحریک IL-1 برای تکثیر تیموسیت های جوجه های سویه 2000, در مقایسه با سویه 1957 بیشتر بود. با توجه به نتایج این بررسی, پاسخ التهایی و آثار آن در جوجه های گوشتی, تحت تاثیر مصرف خوارک و سرعت رشد قرار گرفت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ترکی، مهران، آرشامی، جواد، و داگلاس، کورور. (1382). تاثیر سرعت رشد و مصرف خوراک بر پاسخ التهابی در جوجه های گوشتی. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 7(4)، 143-150. SID. https://sid.ir/paper/419224/fa

    Vancouver: کپی

    ترکی مهران، آرشامی جواد، داگلاس کورور. تاثیر سرعت رشد و مصرف خوراک بر پاسخ التهابی در جوجه های گوشتی. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1382؛7(4):143-150. Available from: https://sid.ir/paper/419224/fa

    IEEE: کپی

    مهران ترکی، جواد آرشامی، و کورور داگلاس، “تاثیر سرعت رشد و مصرف خوراک بر پاسخ التهابی در جوجه های گوشتی،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 7، no. 4، pp. 143–150، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/419224/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button