مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,301
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

330
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

3

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی فرآیند تولید برگه هلو با استفاده از اسمز

صفحات

 صفحه شروع 283 | صفحه پایان 291

چکیده

 روش خشک کردن سنتی برگه هلو دارای معایب متعددی از جمله تولید محصولاتی با بار میکروبی بالا, لزوم استفاده از ترکیبات گوگردی, شکل ظاهری و رنگ نامطلوب, عدم شفافیت و چروکیدگی بالا می باشد. در حالیکه فرآیند اسمز روش مناسبی است که علی رغم عدم استفاده از ترکیبات گوگردی, محصول حاصل از آن دارای رنگ و طعم مناسبتری است. در این پژوهش بهینه سازی فرآیند برگه هلو به روش اسمز با استفاده از محلولهای ساکارز, شربت گلوکز و مخلوط آنها براساس طرح آماری بلوکهای کامل تصادفی انجام گرفت. پس از تعیین زمان فرآیند اسمز در محلول های مذکور و انجام فرآیند اسمز به مدت معلوم شده, نمونه ها در هوای آزاد خشک شد. زمان فرآیند اسمز حدود 6 ساعت در محلول های مذکور تعیین گردید. نتایج آنالیزهای کیفی از جمله رنگ, چروکیدگی و آزمایش های چشایی نشان می دهد که نمونه های اسمزی از نظر این خصایص رتبه بهتری را نسبت به روش سنتی داشته است. با این وصف می توان از فرآیند اسمز به عنوان یک پیش فرآیند مناسب برای بهبود کیفیت محصولات سنتی استفاده نمود.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صوتی خیابانی، محمود، سحری، محمدعلی، و امام جمعه، زهرا. (1382). بهینه سازی فرآیند تولید برگه هلو با استفاده از اسمز. علوم کشاورزی ایران، 34(2)، 283-291. SID. https://sid.ir/paper/419233/fa

    Vancouver: کپی

    صوتی خیابانی محمود، سحری محمدعلی، امام جمعه زهرا. بهینه سازی فرآیند تولید برگه هلو با استفاده از اسمز. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1382؛34(2):283-291. Available from: https://sid.ir/paper/419233/fa

    IEEE: کپی

    محمود صوتی خیابانی، محمدعلی سحری، و زهرا امام جمعه، “بهینه سازی فرآیند تولید برگه هلو با استفاده از اسمز،” علوم کشاورزی ایران، vol. 34، no. 2، pp. 283–291، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/419233/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button