مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

3,026
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

3

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی میزان آلودگی مرغ و تخم مرغ های محلی و کارخانه ای به باکتری سالمونلا در شیراز

صفحات

 صفحه شروع 40 | صفحه پایان 43

چکیده

 باکتری های جنس سالمونلا از مهمترین آلوده کننده های مرغ و محصولات آن یعنی گوشت و تخم مرغ میباشند. در مطالعه حاضر از قسمتهای بدن 100مرغ عرضه شده در فروشگاههای شیراز نمونه برداری شد, که در 68% موارد آلودگی با سالمونلا نشان داده شده است. سالمونلا پاراتیفی B9/2%, سالمونلا پاراتیفی C41%, گونه های سالمونلا 8/36% بعضی از مرغها با دو نوع سالمونلا آلودگی داشتند (پاراتیفی C و گونه سالمونلا 7/14% و سالمونلا پاراتیفی  Bو سالمونلا پاراتیفی C4/4%) از تعداد1000تخم مرغ (500 عدد تخم مرغ محلی و 500 تخم مرغ کارخانه ای) تنها در 4عدد آنها (8/0%) آلودگی با سالمونلا در زرده تخم مرغ های محلی تشان داده است. این بررسی نشان دهنده آلودگی بالای لاشه های مرغ با باکتری سالمونلا می باشد و آلودگی تخم مرغ ها با سالمونلا بسیار ناچیز است. با در نظر گرفتن آلودگی بالای مرغ ها جهت جلوگیری از عفونت های سالمونلائی در انسان رعایت و آموزش نکات بهداشتی در امر کشتار؛ نگهداری و طبخ آن ضروری بنظر میرسد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عبودی، برات، مزبود، آرش، مسعودی، محسن، پورعباس تحویلداری، بهمن، البرزی، عبدالوهاب، و کریمی، عبداله. (1380). بررسی میزان آلودگی مرغ و تخم مرغ های محلی و کارخانه ای به باکتری سالمونلا در شیراز. بیماریهای عفونی و گرمسیری ایران (IRANIAN JOURNAL OF INFECTIOUS DISEASES AND TROPICAL MEDICINE)، 6(14)، 40-43. SID. https://sid.ir/paper/419304/fa

    Vancouver: کپی

    عبودی برات، مزبود آرش، مسعودی محسن، پورعباس تحویلداری بهمن، البرزی عبدالوهاب، کریمی عبداله. بررسی میزان آلودگی مرغ و تخم مرغ های محلی و کارخانه ای به باکتری سالمونلا در شیراز. بیماریهای عفونی و گرمسیری ایران (IRANIAN JOURNAL OF INFECTIOUS DISEASES AND TROPICAL MEDICINE)[Internet]. 1380؛6(14):40-43. Available from: https://sid.ir/paper/419304/fa

    IEEE: کپی

    برات عبودی، آرش مزبود، محسن مسعودی، بهمن پورعباس تحویلداری، عبدالوهاب البرزی، و عبداله کریمی، “بررسی میزان آلودگی مرغ و تخم مرغ های محلی و کارخانه ای به باکتری سالمونلا در شیراز،” بیماریهای عفونی و گرمسیری ایران (IRANIAN JOURNAL OF INFECTIOUS DISEASES AND TROPICAL MEDICINE)، vol. 6، no. 14، pp. 40–43، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/419304/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button