مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,583
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

175
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

3

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر میزان انرژی و زمان تعویض جیره های پیش دان به پس دان بر عملکرد تولیدی جوجه های گوشتی با وزن کمتر از دو کیلو گرم

صفحات

 صفحه شروع 153 | صفحه پایان 161

چکیده

 در یک طرح کاملا تصادفی به صورت فاکتوریل 3×3 و با 5 تکرار 10 قطعه ای, 450 جوجه خروس یک روزه آرین با سه میزان انرژی جیره (2800, 3000, 3200کیلو کالری انرژی قابل متابولیسم در کیلو گرم جیره) تغدیه شدند. دوره پرورش جوجه ها به دو مرحله آغازین و پایانی تقسیم و به جوجه ها دو جیره پیش دان و پس دان داده شد. جیره های آغازین و پایانی در سه سن 16, 21, 26 روز زندگی تعویض گردید. پس از این تعویض, جیره پایانی تا سن 42 روزگی به طور آزاد در اختیار جوجه ها قرار گرفت.افزایش میزان انرژی و زمان استفاده از جیره متراکم تر پیشدان و باعث بیشتر شدن افزایش وزن جوجه ها و بهبود ضریب تبدیل خوراک, در سن 26 روزگی شد ( 0.01>P) ضریب تبدیل انرژی در سن 26 روزگی با کاهش انرژی جیره و افزایش زمان تعویض جیره پیشدان و پسدان, کاهش معنی دار یافت ( 0.01>P) در سن 42 روزگی زمان تعویض جیره پیشدان و پسدان اثر معنی داری بر ضریب تبدیل خوراک و ضریب تبدیل انرژی نداشت, ولی با افزایش زمان استفاده از جیره پیشدان, جوجه ها افزایش پیدا کردند.( 0.05>P). اثر تداخل انرژی و زمان تعویض جیره پیشدان و پسدان بر ضریب تبدیل خوراک و ضریب تبدیل انرژی در فاصله سنی 1-42 روزگی معنی دار شد( 0.05>P). نتایج این آزمایش نشان داد که برای تولید جوجه های گوشتی با وزن تقریبی کمتر از دوکیلوگرم , افزایش میزان انرژی و زمان استفاده از جیره پیشدان, عملکرد عمومی را بهبود خواهد بخشید.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مقصودلو، شهریار، گلیان، ابوالقاسم، افتخاری شاهرودی، فریدون، نصیری محلاتی، مهدی، و کرمانشاهی، حسن. (1382). اثر میزان انرژی و زمان تعویض جیره های پیش دان به پس دان بر عملکرد تولیدی جوجه‌های گوشتی با وزن کمتر از دو کیلو گرم. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 7(3)، 153-161. SID. https://sid.ir/paper/419795/fa

    Vancouver: کپی

    مقصودلو شهریار، گلیان ابوالقاسم، افتخاری شاهرودی فریدون، نصیری محلاتی مهدی، کرمانشاهی حسن. اثر میزان انرژی و زمان تعویض جیره های پیش دان به پس دان بر عملکرد تولیدی جوجه‌های گوشتی با وزن کمتر از دو کیلو گرم. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1382؛7(3):153-161. Available from: https://sid.ir/paper/419795/fa

    IEEE: کپی

    شهریار مقصودلو، ابوالقاسم گلیان، فریدون افتخاری شاهرودی، مهدی نصیری محلاتی، و حسن کرمانشاهی، “اثر میزان انرژی و زمان تعویض جیره های پیش دان به پس دان بر عملکرد تولیدی جوجه‌های گوشتی با وزن کمتر از دو کیلو گرم،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 7، no. 3، pp. 153–161، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/419795/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button