APA:
کپیجمالیان، جلال، و رحیمی، امیررضا. (1382). اثر پودر آب پنیر بر خواص رئولوژیک خمیر و بیاتی نان سنگک. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 7(1)، 179-190. SID. https://sid.ir/paper/420194/fa
Vancouver:
کپیجمالیان جلال، رحیمی امیررضا. اثر پودر آب پنیر بر خواص رئولوژیک خمیر و بیاتی نان سنگک. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1382؛7(1):179-190. Available from: https://sid.ir/paper/420194/fa
IEEE:
کپیجلال جمالیان، و امیررضا رحیمی، “اثر پودر آب پنیر بر خواص رئولوژیک خمیر و بیاتی نان سنگک،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 7، no. 1، pp. 179–190، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/420194/fa