Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

766
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

252
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر زردچوبه ، هل و زنجبیل بر روی واکنش گلیکه شدن آلبومین بصورت In vitro

صفحات

 صفحه شروع 47 | صفحه پایان 50

چکیده

 دیابت ملیتوس یکی از شایعترین بیماریها در جوامع بشری است که مقابله با عوارض ناشی از آن هزینه هنگفتی را به سیستم درمانی تحمیل می نماید. مهمترین و شاخص ترین علامت کلینیکی آن افزایش قند خون می باشد که منجر به گلیکه شدن پروتیینهای مختلف بدن می گردد که این امر باعث تغییر ماهیت , ساختمان و عملکرد بیوشیمیایی آنها می شود. یکی از راههای احتمالی درمان دیابت ملیتوس,کاهش یا مهار این واکنش است. بنظر می رسد که استفاده از افزودنیهای غذایی مانند زردچوبه , هل و زنجبیل در این راه مفید و موثر باشد. هدف از این تحقیق, بررسی تاثیر ترکیبات فوق بر روی واکنش گلیکه شدن آلبومین بصورت in vitro می باشد.بدین منظور در حضور غلظتهای مختلف هریک از این ترکیبات , واکنش گلیکه شدن آلبومین بصورت in vitro انجام شد و با روش تیوباربیتوریک اسید مورد سنجش قرار گرفت. نتایج حاصل نشان داد که افزودنیهای مورد مطالعه در غلظتهای سه گانه g/dl 1 , g/dl 0.2 و g/dl 0.1 دارای اثر مهاری بر واکنش گلیکه شدن آلبومین می باشند و در این میان , زنجبیل در غلظت g/dl 1 دارای بیشترین مهار بود (78 درصد). ترتیب اثرات ترکیبات فوق , بدین صورت است: زردچوبه < هل < زنجبیل نتایج این مطالعه نشان داد که ترکیبات فوق باعث کاهش واکنش گلیکاسیون آلبومین می گردند.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شیخ، نسرین، صفری، محمدرضا، مانی کاشانی، خسرو، عراقچیان، ملیحه، زراعتی، فاطمه، و ملکوتی، سیدمنصور. (1382). اثر زردچوبه , هل و زنجبیل بر روی واکنش گلیکه شدن آلبومین بصورت In vitro. مجله پزشکی بالینی ابن سینا (مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان)، 10(4 (مسلسل 30))، 47-50. SID. https://sid.ir/paper/420381/fa

    Vancouver: کپی

    شیخ نسرین، صفری محمدرضا، مانی کاشانی خسرو، عراقچیان ملیحه، زراعتی فاطمه، ملکوتی سیدمنصور. اثر زردچوبه , هل و زنجبیل بر روی واکنش گلیکه شدن آلبومین بصورت In vitro. مجله پزشکی بالینی ابن سینا (مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان)[Internet]. 1382؛10(4 (مسلسل 30)):47-50. Available from: https://sid.ir/paper/420381/fa

    IEEE: کپی

    نسرین شیخ، محمدرضا صفری، خسرو مانی کاشانی، ملیحه عراقچیان، فاطمه زراعتی، و سیدمنصور ملکوتی، “اثر زردچوبه , هل و زنجبیل بر روی واکنش گلیکه شدن آلبومین بصورت In vitro،” مجله پزشکی بالینی ابن سینا (مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان)، vol. 10، no. 4 (مسلسل 30)، pp. 47–50، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/420381/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا