مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

640
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه اثر جیره های مختلف غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی تحت تنش حاد گرمایی

صفحات

 صفحه شروع 45 | صفحه پایان 56

چکیده

 اثرات 9 جیره, در سه تکرار, بر عملکرد 540 قطعه جوجه گوشتی نر آرین, از سن 21 تا 56 روزگی در دمای محیطی 38-30 درجه سانتی گراد مورد مقایسه قرار گرفت. این جیره ها عبارت بودند از یک جیره شاهد با سطح انرژی متابولیسمی 2900 کیلو کالری که نسبت مواد مغذی ان طبق پیشنهادهای انجمن ملی تحقیقات 1994 تنظیم شد, و هشت جیره پیشنهاد شده برای کاهش اثرات منفی تنش گرمایی در جوجه های گوشتی, جیره های حاوی 6 درصد چربی, 7%  افزایش کلیه غلظت مواد مغذی, به جز انرژی متابولیسمی, و جیره های حاوی ویتامین ث, کلرید آمونیوم, کلرید پتاسیم و آسپرین, به ترتیب مقادیر 200 میلی گرم در کیلوگرم, 1%, 7%,3%  بود. در این آزمایش جیره های حاوی چربی و کلرید پتاسیم از نظر عددی بیشترین افزایش وزن هشت هفتگی را ایجاد نمودند و ضریب تبدیل غذایی گروه شاهد به طور معنی داری (II>0.50) بهتر از گروه تغذیه شده از آسپیرین بود. دمای کلواک گروههای کلرید پتاسیم, کلرید آمونیوم و آسپیرین نیز به طور معنی داری (P>0.50) کمتر از گروه شاهد بود. درصد کبد در گروه شاهد به طور معنی داری (P>0.01) بالاتر از سایر گروهها بود. آسپیرین به طور معنی داری(p<0.01)  سبب کاهش چربی محوطه شکمی گردید, ولی سایر جیره ها تاثیر معنی داری نداشتند. جیره پر چربی به طور معنی داری هزینه تغذیه ای تولید را کاهش داد(P>0.50)  در حالیکه آسپیرین سبب این هزینه گردید (P<0.01). نتایج این آزمایش نشان داد که جیره های پرچربی می تواند نقش سودمندی در کاهش اثرات تنش گرمایی در جوجه های گوشتی داشته باشند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زمانی، پویا، شیوازاد، محمود، نیک خواه، علی، و زارع شحنه، احمد. (1382). مقایسه اثر جیره ‌های مختلف غذایی بر عملکرد جوجه ‌های گوشتی تحت تنش حاد گرمایی. مجله علمی کشاورزی، 26(1)، 45-56. SID. https://sid.ir/paper/423287/fa

    Vancouver: کپی

    زمانی پویا، شیوازاد محمود، نیک خواه علی، زارع شحنه احمد. مقایسه اثر جیره ‌های مختلف غذایی بر عملکرد جوجه ‌های گوشتی تحت تنش حاد گرمایی. مجله علمی کشاورزی[Internet]. 1382؛26(1):45-56. Available from: https://sid.ir/paper/423287/fa

    IEEE: کپی

    پویا زمانی، محمود شیوازاد، علی نیک خواه، و احمد زارع شحنه، “مقایسه اثر جیره ‌های مختلف غذایی بر عملکرد جوجه ‌های گوشتی تحت تنش حاد گرمایی،” مجله علمی کشاورزی، vol. 26، no. 1، pp. 45–56، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/423287/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button