Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

637
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه اثر جیره های مختلف غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی تحت تنش حاد گرمایی

صفحات

 صفحه شروع 45 | صفحه پایان 56

چکیده

 اثرات 9 جیره, در سه تکرار, بر عملکرد 540 قطعه جوجه گوشتی نر آرین, از سن 21 تا 56 روزگی در دمای محیطی 38-30 درجه سانتی گراد مورد مقایسه قرار گرفت. این جیره ها عبارت بودند از یک جیره شاهد با سطح انرژی متابولیسمی 2900 کیلو کالری که نسبت مواد مغذی ان طبق پیشنهادهای انجمن ملی تحقیقات 1994 تنظیم شد, و هشت جیره پیشنهاد شده برای کاهش اثرات منفی تنش گرمایی در جوجه های گوشتی, جیره های حاوی 6 درصد چربی, 7%  افزایش کلیه غلظت مواد مغذی, به جز انرژی متابولیسمی, و جیره های حاوی ویتامین ث, کلرید آمونیوم, کلرید پتاسیم و آسپرین, به ترتیب مقادیر 200 میلی گرم در کیلوگرم, 1%, 7%,3%  بود. در این آزمایش جیره های حاوی چربی و کلرید پتاسیم از نظر عددی بیشترین افزایش وزن هشت هفتگی را ایجاد نمودند و ضریب تبدیل غذایی گروه شاهد به طور معنی داری (II>0.50) بهتر از گروه تغذیه شده از آسپیرین بود. دمای کلواک گروههای کلرید پتاسیم, کلرید آمونیوم و آسپیرین نیز به طور معنی داری (P>0.50) کمتر از گروه شاهد بود. درصد کبد در گروه شاهد به طور معنی داری (P>0.01) بالاتر از سایر گروهها بود. آسپیرین به طور معنی داری(p<0.01)  سبب کاهش چربی محوطه شکمی گردید, ولی سایر جیره ها تاثیر معنی داری نداشتند. جیره پر چربی به طور معنی داری هزینه تغذیه ای تولید را کاهش داد(P>0.50)  در حالیکه آسپیرین سبب این هزینه گردید (P<0.01). نتایج این آزمایش نشان داد که جیره های پرچربی می تواند نقش سودمندی در کاهش اثرات تنش گرمایی در جوجه های گوشتی داشته باشند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زمانی، پویا، شیوازاد، محمود، نیک خواه، علی، و زارع شحنه، احمد. (1382). مقایسه اثر جیره ‌های مختلف غذایی بر عملکرد جوجه ‌های گوشتی تحت تنش حاد گرمایی. مجله علمی کشاورزی، 26(1)، 45-56. SID. https://sid.ir/paper/423287/fa

    Vancouver: کپی

    زمانی پویا، شیوازاد محمود، نیک خواه علی، زارع شحنه احمد. مقایسه اثر جیره ‌های مختلف غذایی بر عملکرد جوجه ‌های گوشتی تحت تنش حاد گرمایی. مجله علمی کشاورزی[Internet]. 1382؛26(1):45-56. Available from: https://sid.ir/paper/423287/fa

    IEEE: کپی

    پویا زمانی، محمود شیوازاد، علی نیک خواه، و احمد زارع شحنه، “مقایسه اثر جیره ‌های مختلف غذایی بر عملکرد جوجه ‌های گوشتی تحت تنش حاد گرمایی،” مجله علمی کشاورزی، vol. 26، no. 1، pp. 45–56، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/423287/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا