مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,836
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

خصوصیات زیستی بالتوری (Chrysoperla carnea (Neu., Chrysopidae روی سنک قوزه پنبه (Het.,Miridae) Creontiades pallidus

صفحات

 صفحه شروع 721 | صفحه پایان 729

چکیده

 خصوصیات زیستی (طول مراحل مختلف سنی, جدول زندگی و آماره های تولید مثلی) بالتوری سبز Chrysoperla carnea Stephens روی پوره های سنک قوزه پنبهCreontiades pallidus Ramber  مورد مطالعه قرارگرفت. آزمایش ها دراتاق رشد با شرایط دمای 1 ± 26 درجه سانتیگراد, رطوبت نسبی 5 ± 65 درصد و دوره نوری 16 ساعت روشنایی و 8 ساعت تاریکی انجام شد. درمرحله نابالغ بالتوری, دوره های جنینی تخم, لاروی و شفیرگی و کل دوره رشدی (ازتخم تا ظهور حشره کامل) به ترتیب 4.15 , 8.25 , 8.10 و20.50 روز تعیین شد. درمرحله بلوغ, طول دوره های قبل از تخمریزی, تخمریزی و پس از تخمریزی و طول عمر حشرات ماده به ترتیب 6.82 ,35.18 ,5.73 و47.32 روز بدست آمد.کل دوره زندگی بالتوری (ازتخم تا زمان مرگ حشرات کامل ماده) 66.70 روز بطول انجامید. نتایج بدست آمده نشان داد که 88.42 درصد تخم ها تفریخ و به لارو سن اول تبدیل می شوند و45.26 جمعیت اولیه (95 عدد تخم) قادرند مراحل رشدی را سپری کرده و به مرحله بلوغ برسند .دراین تحقیق نرخ ناخالص باروری, نرخ ناخالص بارآوری, نرخ خالص باروری, نرخ خالص بارآوری, میانگین تعداد تخم تولید شده به ازای هرفرد ماده درهر روز و میانگین تعداد تخم بارآور تولید شده به ازاری هر فرد ماده درهر روز به ترتیب 330.76 , 270.25, 120.27, 98.15, 6.00 و4.90 عدد بدست آمد. حداکثر میانگین تخمریزی روزانه این شکارگر درروز بیست و سوم و به میزان 11.28 عدد تعیین شد و 85.70 درصد افراد ماده توانستند این سن را درک کنند.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فتحی پور، یعقوب، و جعفری، علی. (1383). خصوصیات زیستی بالتوری (Chrysoperla carnea (Neu., Chrysopidae روی سنک قوزه پنبه (Het.,Miridae) Creontiades pallidus . علوم کشاورزی ایران، 35(3)، 721-729. SID. https://sid.ir/paper/423854/fa

    Vancouver: کپی

    فتحی پور یعقوب، جعفری علی. خصوصیات زیستی بالتوری (Chrysoperla carnea (Neu., Chrysopidae روی سنک قوزه پنبه (Het.,Miridae) Creontiades pallidus . علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1383؛35(3):721-729. Available from: https://sid.ir/paper/423854/fa

    IEEE: کپی

    یعقوب فتحی پور، و علی جعفری، “خصوصیات زیستی بالتوری (Chrysoperla carnea (Neu., Chrysopidae روی سنک قوزه پنبه (Het.,Miridae) Creontiades pallidus ،” علوم کشاورزی ایران، vol. 35، no. 3، pp. 721–729، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/423854/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button