APA:
کپیفتحی، قدرت اله، مجدم، مانی، سیادت، سیدعطااله، و نورمحمدی، قربان. (1380). تاثیر میزان نیتروژن و زمان برش علوفه بر عملکرد علوفه و دانه جو کارون. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 5(4)، 97-106. SID. https://sid.ir/paper/424358/fa
Vancouver:
کپیفتحی قدرت اله، مجدم مانی، سیادت سیدعطااله، نورمحمدی قربان. تاثیر میزان نیتروژن و زمان برش علوفه بر عملکرد علوفه و دانه جو کارون. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1380؛5(4):97-106. Available from: https://sid.ir/paper/424358/fa
IEEE:
کپیقدرت اله فتحی، مانی مجدم، سیدعطااله سیادت، و قربان نورمحمدی، “تاثیر میزان نیتروژن و زمان برش علوفه بر عملکرد علوفه و دانه جو کارون،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 5، no. 4، pp. 97–106، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/424358/fa