Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

6,953
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

استخراج پکتین از پوست و تفاله برخی از میوه جات داخلی

صفحات

 صفحه شروع 176 | صفحه پایان 179

چکیده

 مقدمه: پکتین یک فرآورده کربوهیدراته خالصی است که عمدتا در اثر هیدرولیز اسیدی از قسمت داخلی پوست مرکبات و یا قسمت مغز سیب بدست می آید. این فرآورده یک کلوئیدهیدروفیلیک طبیعی بوده که اغلب از اسیدهای پلی گالاکتورونیک تشکیل یافته است.روشها: پکتین توسط حرارت دادن پوست مرکبات و تفاله با اسید سولفوریک رقیق یا اسید کلریدریک رقیق بفرم محلول درآمده و استخراج گردید. پکتیت استخراج شده و بفرم محلول سپس با استفاده از الکل (اتانول یا ایزوپروپانول) رسوب داده شد و از سایر مواد گیاهی دیگر مجزا گردید.نتایج و بحث: نتایج حاصل از این بررسی نشان داده است که لایه داخلی پوست گریپ فروت و همچنین پوست آن بترتیب حاوی 14.08 تا 14.58 درصد و 11.94 تا 12.72 درصد پکتین (که بر حسب وزن خشک ماده گیاهی محاسبه شده است) می باشد. این مقادیر در مقایسه با درصد پکتین حاصل از پوست مرکبات دیگر و نیز تفاله های سیب و هویج بالاترین میزان پکتین بوده است.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    هوش فر، غلامعلی، افشاری پور، سلیمان، و علوی، محمد. (1381). استخراج پکتین از پوست و تفاله برخی از میوه جات داخلی . پژوهش در علوم پزشکی، 7(4 (پیوست2))، 176-179. SID. https://sid.ir/paper/424699/fa

    Vancouver: کپی

    هوش فر غلامعلی، افشاری پور سلیمان، علوی محمد. استخراج پکتین از پوست و تفاله برخی از میوه جات داخلی . پژوهش در علوم پزشکی[Internet]. 1381؛7(4 (پیوست2)):176-179. Available from: https://sid.ir/paper/424699/fa

    IEEE: کپی

    غلامعلی هوش فر، سلیمان افشاری پور، و محمد علوی، “استخراج پکتین از پوست و تفاله برخی از میوه جات داخلی ،” پژوهش در علوم پزشکی، vol. 7، no. 4 (پیوست2)، pp. 176–179، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/424699/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا